Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Populaire Titus-collectie nu ook in de gloednieuwe afwerking Tobacco stained oak'

Vincent Sheppard lanceert zijn populaire Titus-collectie in de gloednieuwe afwerking Tobacco stained oak. Daarnaast biedt het merk de eetkamerstoelen nu ook aan met een multiplexzitting. De uitgebreide Titus collectie bevat zo een perfecte optie voor elk interieur.

Titus - bekend om zijn gevlochten rotanrug - is een eigentijdse heruitvinding van een geliefd mid-century ontwerp. Licht en lucht kunnen door het geweven oppervlak stromen, waardoor een fijn schaduwpatroon door de kamer valt.

Afwerkingen
De afwerking Tobacco stained oak is een diepe, warme tint die prachtig contrasteert met de natuurlijke rotanrug, terwijl het unieke eikenhouten patroon behouden blijft. De nieuwe tint is een aanvulling op de huidige afwerkingen Natural oak varnish en Black stained oak.

Multiplex zitje
De Titus eetkamerstoelen zijn nu ook verkrijgbaar met een zitting van multiplex. Schuif op het gladde oppervlak zonder je zorgen te maken over haperingen aan je kleding en geniet van een diner met Titus.

“Met zijn eenvoudig maar verfijnd design, vakkundig vervaardigde rotan en prachtig eikenhout is Titus bij velen een geliefd meubelstuk geworden,” legt CEO van Vincent Sheppard, Coralie Claeys, uit. “De nieuwe afwerking Tobacco stained oak geeft de collectie een andere expressie, waardoor we Titus in nog meer omgevingen kunnen integreren.

Meer informatie:
Vincent Sheppard
www.vincentsheppard.com

Publicatiedatum: