Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BORA design geïntegreerd in keukenarchitectuur

'De keuken wordt steeds meer het middelpunt van het huis, het is de ruimte waar de bewoners samenkomen om te koken en te eten. Met buitengewone producten brengt BORA een revolutie teweeg in de leefkeuken. Door deze andere benadering ontstaat er een nieuwe creatieve manier voor het inrichten van de keuken.' Dat meldt Bora in een persbericht.



'Met de direct in de kookplaten geïntegreerde afzuigsystemen van BORA was het inrichten van een keuken nog nooit zo eenvoudig. Dat komt omdat ze naadloos passen in de architectuur van elke keuken, waardoor maximale flexibiliteit mogelijk is.

Zo is de BORA Professional 3.0 een modulair systeem dat geheel individueel volgens de wensen en behoeften van de klant kan worden samengesteld. Baanbrekend design gaat hand in hand samen met de meest hoogwaardige materialen en technieken. Het designhoogtepunt van BORA Professional 3.0 is de discrete bedieningsknop van zuiver roestvrijstaal met zwart glazen front en touch-oppervlak met een haarscherp leddisplay. Alle functies worden eenvoudig, makkelijk en intuïtief geactiveerd door aan de knop te draaien of het centrale touch-oppervlak aan te raken.'

'Voor de kleinste keukens is de BORA S Pure een perfecte oplossing. Het uiterst compacte kookveld met een breedte van 60 cm overtuigt met een breed scala aan mogelijkheden. Het is supercompact en past daardoor zelfs in de kleinste keukens. Dankzij de geringe hoogte is er nog voldoende opbergruimte in de lade onder het kookveld. Het systeem heeft vier verschillende kookzones voor alle gangbare pannen. Dankzij speciaal ontwikkelde inductiespoelen en de asymmetrisch geplaatste afzuiging kan het gehele oppervlak van het kookveld optimaal worden benut.'

Ook de BORA X Pure gaat discreet en elegant op in elke keukenarchitectuur. De grote oppervlakte-inductiekookzones zorgen voor een volledige en gelijkmatige verwarming. Zo wordt het makkelijker om te koken met pannen die veel ruimte innemen. Warmhouden, garen of vloeibaar maken van gerechten geschiedt bij een constante temperatuur en er is geen gevaar voor aanbranden. Het vermogen van de kookveldafzuiging wordt vanzelf geregeld door het automatische kookveldafzuigsysteem.

BORA heeft altijd al gestaan voor innovatieve technologie en bewijst dit met haar allernieuwste product. De BORA X BO is een echt multitalent – een combinatie van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Het is een stoomoven met professionele technologie voor thuis. De combinatie van professioneel premium design en eenvoudige bediening betekent puur kookplezier. 

Meer informatie:
Bora
www.bora.com

Publicatiedatum: