Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met voorschrijvende partijen, interieurarchitecten en lichtontwerpers

Delegatie LichtWerkt Nederland naar Slovenië

Half juni vertrok een delegatie van LichtWerkt Nederland met voorschrijvende partijen, interieurarchitecten en onafhankelijke lichtontwerpers naar Slovenië voor een bezoek aan Intra Lighting Slovenië. 'Na aankomst zijn we voorzien van een heerlijke lunch om vervolgens de gerenoveerde en uitgebreide fabriek van Intra Lighting te bezoeken. We zijn langsgegaan bij diverse afdelingen, zoals de productie, assemblage, controle en het lichtmeet centrum. De eerste dag sloten wij af met een diner bij een wijnboerderij gelegen in de bergen met uitzicht op Nova Gorica', meldt LichtWerkt Nederland, dat van dag tot dag verslag heeft gedaan van de reis.


 
'De tweede dag en tevens laatste volledige dag begon met een bedrijfs- en productpresentatie over diverse nieuwe producten. Deze zijn het afgelopen jaar of zullen later dit jaar gelanceerd worden. Gedurende de presentaties werd veel aandacht besteed aan profielen, hun voordelen en verschillende invalshoeken. Na afloop was er ruimte om vragen te stellen. De presentatie is met veel enthousiasme en interesse ontvangen door de deelnemers. Na de presentatie vertrokken wij met een bus naar het Innorenew COE instituut. Deze organisatie is gevestigd in een Sloveens architectonisch hoogstandje en vertegenwoordigt het grootste houten gebouw van Slovenië. Zij doen onderzoek naar het hergebruik van materialen en de invloed van licht en materiaal op mensen. Een mooi lichtplan is bij zo’n bedrijf van groot belang en krijgt extra veel aandacht. Lichtontwerper Lucio Gobbo heeft ons uitleg gegeven over diverse uitdagingen binnen het pand. Hierbij heeft hij stilgestaan bij verlichtingseisen en zijn visie. Deze interessante en leerzame dag sloten wij af met een gezellige borrel in het plaatsje Izola, waarna we in een viertal boten zijn gestapt om te varen op de Adriatische zee. Na een heerlijke middag op het water hebben wij lokaal gedineerd op een idyllische binnenplaats van een boerderij.' 


 
'De trip naar Slovenië was inspirerend en naar onze mening een groot succes. De sfeer was gemoedelijk en gezellig. Wij willen iedereen die mee was bedanken voor hun input en enthousiasme. Ook willen wij graag Intra Lighting Slovenië bedanken voor de gastvrijheid', meldt LichtWerkt op LinkedIn.

Meer informatie:
LichtWerkt Nederland
www.lichtwerktnederland.nl

Publicatiedatum: