Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Regeneration' gepresenteerd op Design District

Nardi Outdoor heeft begin juni zowel op Salone in Milaan als tijdens Design District in Rotterdam het 'Regeneration' programma verbreed met krukken en tafels.

Doordat steeds meer polypropileen ingezameld wordt, kan Nardi  Outdoor het Regeneration programma uitbreiden. Had Nardi eerst alleen de mogelijkheid om terrasdivider SIPARIO te produceren van het eigen restmateriaal, kan het nu ook groter produceren doordat steeds meer polypropileen breed wordt ingezameld, waardoor de serie STACK en COMBO ontwikkeld konden worden. Grotere oppervlakten met een geheel “eigen gezicht” is o.a. een resultaat daarvan.

STACK is een stapelbare kruk zowel in een hoge(76.5h) als lage(46.5h) versie

COMBO is een terrastafel (75h) met een tafelblad van 60 of 70 ø. Door middel van een tussenopzetstuk kan de tafel verhoogd worden met 35.5cm naar 110.5cm waardoor een sta-/ bartafel gecreëerd kan worden.

Tot nu toe kan het REGENERATION programma geleverd worden in 1 kleur, namelijk terra. Deze nieuwe collectie is leverbaar vanaf medio september 2022.

Voor meer informatie:
Designteam JOOP & MARINKA
www.joopenmarinka.nl
info@joopenmarinka.nl 

Publicatiedatum: