Structuurrapport Meubelindustrie 2022 biedt inzicht in omvang en samenstelling

Het Structuurrapport Meubelindustrie 2022 van Marktdata biedt inzicht in de branchestructuur van de meubelindustrie in Nederland. Dit structuurrapport is in samenwerking met Koninklijke CBM, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie, tot stand gekomen.

Het structuurrapport biedt inzicht in de omvang en samenstelling van de meubelindustrie en de ontwikkelingen. De analyses zijn uitgevoerd op de database van alle economisch actieve bedrijven die in het Handelsregister staan ingeschreven onder de SBI-code 31 (meubelindustrie). Daarnaast zijn cijfers van onder meer het CBS verwerkt in de rapportage.De meubelindustrie bestaat uit verschillende soorten bedrijven. In het onderzoeksrapport wordt naast het totaal van de meubelindustrie bij diverse thema’s een uitsplitsing gemaakt naar de verschillende segmenten, te weten interieurbouw, bedrijfsmeubels, woonmeubels, keukenmeubels en matrassen.

De data-analyses van het Handelsregister in dit onderzoeksrapport hebben betrekking op de gegevens die in juni 2022 beschikbaar waren bij Ad Hoc Data. Alle overige data-analyses van onder meer het CBS in dit onderzoeksrapport hebben betrekking op de meest actuele gegevens die in juni 2022 beschikbaar waren.

De rapportage verschijnt, afhankelijk van de marktvraag, iedere drie jaar. Het onderzoeksrapport telt 53 pagina’s op A4-formaat, is in kleur en Nederlandstalig uitgevoerd.

Meer informatie:
Van Es Marketing Services
Willem de Clercqstraat 53
7604 AR Almelo 
0546 45 66 62
06-24207401
info@marktdata.nl      
www.marktdata.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven