Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerpers Lutz Neubert en Svenja Bernhold:

"Nieuwe collectie ADO Goldkante is heel Brits"

Als professioneel textielontwerpers combineren Lutz Neubert en Svenja Bernhold creativiteit met een passie voor kleuren, textiel en structuren in dienst van een merk dat zowel modern als traditioneel tegelijk is: ADO Goldkante. Samen zijn ze verantwoordelijk voor alle ADO collecties. In een interview geven ze inzicht in hoe de nieuwe collectie tot stand kwam, de uitdagingen waarmee ze te maken kregen en hun persoonlijke favorieten.



Lutz trapt het gesprek af: "Voor de nieuwe herfst/winter 2022-collectie hebben we ons laten inspireren door moderne Engelse stylingtrends. De ADO-collectie bevat ongebruikelijk gedurfde ontwerpen en kleurencombinaties, samen met een breed scala aan eenkleurige variaties. Het is heel eigentijds en heel Brits, gedaan met een speelse toets volgens ons motto: I love my ADO."



Svenja vervolgt: "Ik wil ADO een meer internationale uitstraling geven. Als ik tegenwoordig naar Brits interieurontwerp kijk, zie ik veel verschillende muurkleuren. Er is een vertrouwen en passie voor de ontwerpen. Dat is iets wat ons inspireerde. Het schuwt gedurfde kleuren en patronen niet. Onze nieuwe collectie weerspiegelt dit en bevat decoratieve materialen die verkrijgbaar zijn in een reeks levendige kleuren, evenals chenille- en veloursstoffen in verschillende kwaliteiten. Daarnaast hebben we twee nieuwe producten, gemaakt van een natuurlijke vezelmix, aan de lijn toegevoegd. De look en feel van de producten maken ze een geweldige aanvulling op onze collectie."



Lees hier het complete interview (in het Engels) met Lutz & Svenja en bekijk de nieuwe producten van ADO Goldkante.

Publicatiedatum: