Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designradiator van Scirocco H verwarmt futuristische kamers van nieuw hotel

Handdoekenverwarmer Winter van Scirocco H is gekozen om de badkamers van het Hotel des Horlogers te verwarmen. Het design wordt gekenmerkt door zijn innovatieve verbindingssysteem van stutten en pijpen. Winter is ontworpen door de internationale studio  BIG Bjarke Ingels Group. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. 



Hotel des Horlogers, gelegen in het kanton Vaud in Zwitserland, is een hotel geopend met een futuristisch ontwerp dat over de hele vijf verdiepingen loopt. De 50 kamers en suites van Hotel des Horlogers, elk met een adembenemend uitzicht op het bos van Risoud, zijn gebouwd volgens de hoogste normen van ecologisch verantwoord toerisme.



De structuur wordt gecompleteerd door twee restaurants, de Brasserie Le Gogant en het Restaurant La Table des Horlogers met de keuken ondertekend door chef-kok Emmanuel Renaut, bekroond met drie Michelin-sterren.

Meer informatie:
Scirocco H
Via Geola, 6
28013 Gattico-Veruno NO
+39 0322 955935
www.sciroccoh.it

Publicatiedatum: