DecoLegno opent showroom in Echt

Om de relaties in het Zuiden van het land beter te kunnen bedienen, heeft DecoLegno een nieuwe showroom geopend in Echt. De hele collectie passende materialen van DecoLegno is te bekijken op grote panelen, zodat men een goede indruk krijgt van het decor en de structuur.

Een voormalig winkelpand aan de Diepstraat werd grondig verbouwd. Het enige dat behouden bleef, is de authentieke gevel in art deco stijl, waardoor het pand een karakteristieke uitstraling heeft. Wendy Achten van DesignStudio8 – een echte ambassadeur van DecoLegno – werd ingeschakeld om de verbouwing te begeleiden en het interieur vorm te geven. Natuurlijk was het uitgangspunt om zoveel als mogelijk te inspireren met toepassingen van materialen uit de collectie van Cleaf en de HPL Specials. Leer en natuursteen texturen werden gecombineerd met een natuurlijk kleurenpalet.''Duurzaam design staat ook bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden er in de showroom in Echt veel meubels hergebruikt die eerst in onze showroom in Wormerveer stonden. Onder andere twee prachtige kasten die zijn ontworpen door Osiris Hertman, maar ook een dressoir gemaakt met het eiken visgraat decor uit onze HPL Specials collectie.''

Een vloerontwerp met tapijttegels draagt bij aan een prettig akoestisch klimaat. Onder de hoge spreektafel zijn tegels uit de collectie van Studio Wae toegepast. Deze zijn gemaakt van productie-uitval van de grote tapijtproducenten, met weef- en kleurfoutjes. Voor de vloeroplossing van Studio Wae hoeven dus geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden. En dat is goed voor het klimaat en de Co2 footprint.

Bezoek
Je kunt de showroom in Echt op afspraak bezoeken. Ben jij voorschrijver of verwerker? Stuur dan een bericht naar ivo@decolegno.nl. Ivo zal dan contact met jou opnemen om de afspraak in te plannen. Ben je particulier? Dan helpt onze interieuradviseur Marjolein van de Lisdonk jou graag. Zij is elke woensdag aanwezig in Echt. Een afspraak met Marjolein maak je eenvoudig via onderstaande knop. Het bezoekadres is Diepstraat 17 te Echt.

Meer informatie:
DecoLegno
www.decolegno.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven