Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Producten verkrijgbaar in geselecteerde meubel- en designwinkels"

Handelsagent Robin Punt vertegenwoordigt nu ook het designmerk Moree in de Benelux

Moree is een specialist in hoogwaardige lampen, verlichting en projectmeubels, die naar eigen zeggen gemaakt zijn voor mensen die het stadse leven waarderen. Vanuit de liefde voor heldere vormen, vernieuwende materialen en de fascinatie voor de werking van licht creëren de Moree designers steeds nieuwe ideeën voor expressieve en tijdloze interieurs en exterieurs. Agent Robin Punt gaat het merk in de Benelux vertegenwoordigen.


Robin Punt vertegenwoordigt ook Sompex.

Naast Sompex en Villeroy & Boch-verlichting heeft ook het designmerk Moree gekozen om zijn vertegenwoordiging in de Benelux onder te brengen bij Robin Punt. Per 1 juli vertegenwoordigt hij het Duitse designmerk in de drie landen. "More staat voor prachtige ontwerpen en zeer functionele kwaliteitsproducten, die alleen verkrijgbaar zijn in geselecteerde meubel- en designwinkels", verklaart Robin.


Moree heeft ook barkrukken in het assortiment.

De collectie van Moree biedt verlichting & meubilair, zoals LED-tafels, stoelen en lichtgevende decoratieve objecten voor woonkamers en tuinen, maar ook voor alle ruimtes van catering, gastvrijheid en evenementen. "Functionaliteit, duurzaamheid en het heldere, onderscheidende design staan voor het succes van het Duitse merk", vervolgt Robin. "Ik ben zeer blij dat Moree voor mij heeft gekozen. In combinatie met de agentuur van Sompex en Villeroy & Boch denk ik dat dit trio een toegevoegde waarde kan zijn voor de interieurspecialisten en projectmarkt."


Salontafel met ledverlichting, ook van Moree.

Naast bovengenoemde gerenommeerde merken heeft Robin ook een groothandel in luxe design klokken. Mocht u geïnteresseerd zijn in de collecties van Moree of Sompex, kijk dan snel op intertimeklokken.nl of mail naar info@intertimeklokken.nl.


Lantaarn Louis Solar van Moree laadt op met zonne-energie.

Meer informatie:
Moree
www.moree.de