Happy Cocooning na drie beursloze jaar weer op spoga+gafa:

"We hebben veelal positieve reacties op onze noviteiten gehad"

Na bijna drie beursloze jaren was het afgelopen juni eindelijk weer zo ver. Happy Cocooning vertrok vanuit Rijen met haar vuurtafels werkend op gas naar Keulen om op de grootste tuinbeurs van Europa te staan. In hal 11.1 stond de stand waar de Cocoon Tables te bewonderen waren.

Mede door het coronavirus had Happy Cocooning voor het grote publiek veel nieuws om te laten zien op de spoga+gafa. De nieuwe vuurtafels van vorig jaar en de conceptproducten voor aankomend jaar stonden te pronken op de stand. "Daarnaast stonden er ook nog een aantal tafels en inbouwbranders die wij al geruime tijd in ons assortiment hebben tentoongesteld", zo laat het Brabantse bedrijf weten.


Van Happy Cocooning waren Raoul van Gerven, Lars van Paemel, Mike Dirven en Thuur de Roos aanwezig op spoga+gafa.

Patioheaters
De conceptproducten voor aankomend jaar zijn twee verschillende patioheaters. Deze terrasverwarmers hebben een hoogte van 1,5 meter en werken op gas, waarbij de gasfles in de patioheater kan worden verwerkt. Happy Cocooning is blij te melden dat ze veelal positieve reacties op deze noviteiten hebben gehad.De Odin, de Hestia en de Agni
"Ook over de drie nieuwe tafels, die we op dit moment al op voorraad hebben waren de bezoekers erg te spreken. De Odin, de Hestia en de Agni, allen verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart." Deze vuurtafels zijn wat lager en passen daardoor bij de loungesets van tegenwoordig. Naast de warmte die de tafels geven, bieden alle drie de Cocoon Tables genoeg ruimte om uw hapjes en drankjes op kwijt te kunnen.De Loki
Het laatste nieuwe model van Happy Cocooning is De Loki. Deze is in tegenstelling tot de vuurtafels een stuk kleiner en vormt daarom een geheel nieuwe categorie in het assortiment. Dit gemakkelijk verplaatsbare tafelmodel is te gebruiken met een gascartridge met EN 417 schroefdraad. "Doordat De Loki perfect te plaatsen is op elke tuintafel, is dit het ideale accessoire."

Meer informatie:
Happy Cocooning
Provinciënbaan 1
5121 DK Rijen
+31 (0) 161 750 270
sales@happycocooning.com
www.happycocooning.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven