Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Data van Proposte 2023 bekend

Op 18, 19 en 20 april 2023 vindt de 30e editie van Proposte plaats. Dat meldt de organisatie in een persbericht. Twee maanden na het einde van de editie van 2022 heeft de raad van bestuur van Proposte, waarvan de eerste werd voorgezeten door Alessandro Tessuto, de data vastgesteld voor de volgende editie van de vakbeurs - dinsdag 18 april, woensdag 19 en donderdag 20 april. 2023 - rekening houdend met de kalender, de feestdagen en de gelijktijdige organisatie van andere internationale beurzen.

Zoals gebruikelijk zal het evenement worden gehouden in het moderne expositiecentrum van Villa Erba, in Cernobbio, in volledige synergie met de Salone Internazionale del Mobile in Milaan, zodat professionals uit de industrie, met name internationale, beide beurzen in één reis kunnen bijwonen.

Het winnende formaat van de beurs is nooit gewijzigd ondanks de vele veranderingen van de afgelopen 30 jaar om ervoor te zorgen dat Proposte eigentijds bleef en zichzelf van jaar tot jaar herbevestigde als een uitstekende showcase voor nieuwe collecties stoffen voor meubelen en gordijnen.

Meer informatie:
Proposte
www.proposte.it

Publicatiedatum: