In de nieuwe video- en podcastserie 'Beter slapen met…'

Beter Bed beantwoordt slaapvragen met Voice-winnares

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je creatiever wordt. Of toch niet? De nieuwe online video- en podcastserie ‘Beter slapen met…’ van slaapexpert Beter Bed geeft antwoord op deze en andere prangende slaapvragen. Elke aflevering staat één stelling centraal. Presentator Sander Beekman zoekt samen met een bekende gast uit hoe het zit. In de eerste aflevering is dat Voice-winnares, zangeres, creatieve duizendpoot en jonge moeder Shary-An.

Met aansprekende gasten en leuke weetjes voor bij de koffieautomaat zet de nieuwe video- en podcastreeks mensen op een laagdrempelige manier aan het denken over het belang van beter slapen. Slapen is net zo belangrijk als gezond eten en voldoende bewegen. Goed slapen versterkt het immuunsysteem, verlaagt stress en verbetert de algemene vitaliteit en fitheid. Goed slapen is daarmee de basis  voor een gezond, gelukkig en productief leven. De video- en podcastreeks zijn een perfecte aanvulling op de visie ‘Beter slapen, beter leven’ waarmee Beter Bed zich al jaren focust op het verbeteren van de nachtrust.


Voice-winnares Shary-An.

Verdieping en tips
Het creatieve online videoformat stipt slaapthema’s kort en inspirerend aan. In de podcast volgt de verdieping met achtergrondinformatie van een Beter Bed slaapexpert en concrete tips & tricks van de gast. Gasten in de komende video’s en podcasts zijn Lienke de jong (Dear Good Morning), Jet van Nieuwkerk en Souraya Hassan (Binti Home). In de eerste aflevering waarin de vraag "ben je creatiever als je beter slaapt?" beantwoord wordt,  geeft zangeres en creatieve duizendpoot Shary-An een inkijkje in haar slaapgewoontes.

Maak meteen je bed op
En wat is het antwoord op de stelling? Wordt Shary-An creatiever van goed slapen? “Zeker weten! Ik ben het meest creatief als ik lekker in mijn vel zit en goed slapen draagt daar absoluut aan bij. Mijn tips: leg een notitieblokje naast je bed, zodat je ideeën die ’s nachts bij je opkomen meteen kunt opschrijven en je niet blijft malen. Zet eens een (meditatie)podcast op als je niet kunt slapen, neem een warme douche en laat alle schermpjes uit. En, heel belangrijk, maak ’s morgens meteen je bed op. Dan kom je ’s avonds op je slaapkamer en ben je meteen helemaal ready om te slapen in een lekker opgemaakt bed. Tips waar Beter Bed zich zeker in kan vinden. En tijdens een tour? “Dan slaap ik natuurlijk minder en dat merk ik op een gegeven moment wel aan mijn humeur en minder energie.” Oftewel: Beter slapen, beter leven. Beter slapen met… is vanaf vandaag te bekijken en luisteren via Spotify en andere bekende platformen.

Meer informatie:
Beter Bed
www.beterbed.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven