Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam viert jubileum met Mart Visser

Mart Visser, couturier en kunstenaar met een passie voor interieur. Het is alweer vijf jaar geleden dat groothandel Headlam de samenwerking met Mart Visser startte. In 2017 lanceerde hij zijn collectie MART VISSER CARPETS persoonlijk op de vakbeurs InCoDa. Op 11 mei mocht de groothandel officieel al proosten op dit 5 jarig jubileum, de dag dat hij destijds de collectie persoonlijk aan hen presenteerde bij leverancier Karpi. In september 2018 werd het succes van de Carpets lijn uitgebreid met de lancering van MART VISSER ‘Designs To Decorate’, een lijn stijlvolle interieurstoffen die inmiddels bestaat uit 51 items gepresenteerd in 44 hangers.

''Op de komende editie van InCoDa zullen wij de nieuwste items van deze collecties presenteren. En wie weet zal hij hierbij ook persoonlijk weer aanwezig zijn.''

Mart Visser Carpets
De collectie Mart Visser Carpets, een gevarieerde lijn vloerkleden met 10 stijlvolle en unieke dessins. Inmiddels is deze collectie uitgegroeid tot een succesvolle lijn die onlangs werd uitgebreid met twee nieuwe items; ICXS en MAGIC. De succesvolle items Vernon en Prosper zijn uitgebreid met geheel nieuwe kleuren. Het item Prosper is nu verkrijgbaar in 12 kleuren waaronder de frisse, zomerse tinten Powder Rose en Powder Blue. Het pallet van het item Vernon bestaat nu uit 7 warme kleuren waar onlangs de Linnen Gold aan toegevoegd is.  

Één van de favorieten, Berger, is NU voorzien van een dikkere vilten rug. Dit zorgt voor een soft tred en nog betere akoestiek in de woning. 

Mart Visser "Designs to Decorate"
De collectie ‘Designs to Decorate’ een collectie hoogwaardige stijlvolle interieurstoffen die blijft groeien en mee beweegt met de trends, echter altijd het handschrift van Mart Visser draagt. Het behouden van de balans in deze collectie, met een divers aanbod in materialen en specifieke kleuren, vinden wij zeer belangrijk, aldus Headlam. Zowel de transparanten, de mesh stoffen, blackouts, velvets als crushed items geven een gevarieerde en uitgesproken keuzeaanbod in kleur en textuur.

"Om deze collectie actueel te houden, zijn wij ook kritisch en zal deze in beweging blijven. Gedurende een jaar zal er soms toch afscheid genomen worden van items als blijkt dat deze de collectie niet meer versterken. Het lanceren van nieuwe series zorgt dat de collectie krachtig blijft. De meest recent toegevoegde series ‘Paris Rideaux’ en ‘Winter Launch’ zorgen voor het behoud van de synergie binnen de collectie."

Sneak Peek Designs to Decorate
''Achter de schermen werken wij aan de nieuwste uitbreiding van de collectie Designs to Decorate. Het wordt wederom een serie met hoogwaardige stoffen en zeker ook een aantal verrassende items", kondigt Headlam aan.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 

Publicatiedatum: