Verkoopprocedure gaat komende woensdag 6 juli van start

'15 verschillende partijen onderzoeken overname van failliete Homestock '

Woonwinkelketen Homestock, dat op 29 juni jl. failliet is verklaard, maakt hoogstwaarschijnlijk een doorstart. Volgens de curator is er veel belangstelling. "De afgelopen dagen hebben zich meer dan 15 partijen gemeld."

De curator is op dit moment bezig om een informatiepakket samen te stellen voor deze gegadigden. Naar verwachting zal de verkoopprocedure komende woensdag 6 juli van start gaan waarbij partijen tot uiterlijk maandag 11 juli voor 17.00 uur de gelegenheid krijgen om een bod uit te brengen volgens het door de curator opgestelde verkoopprotocol.Nieuwe gegadigden kunnen zich melden op het e-mailadres van de curator: mulder@potjonker.nl (met een kopie aan ingwersen@potjonker.nl).

"Wij krijgen veel steunbetuigingen, maar ook veel berichten van verontruste consumenten die wachten op een door hen besteld product of anderszins een vraag hebben. Op dit moment kunnen wij niet alle vragen individueel beantwoorden. Zoals bekend gemaakt zijn de winkels en webshop op dit moment gesloten. Ook de klachtafhandeling is tijdelijk on hold gezet. Zodra er meer duidelijkheid is brengen we dat naar buiten."

Meer informatie:
Pot Jonker Advocaten N.V.
Mr. R. Mulder
Postbus 280
2000 AG Haarlem
023 553 0230
mulder@potjonker.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven