Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luca Lifestyle presenteert reeks noviteiten

Luca Lifestyle is naar eigen zeggen een wereldwijde speler in de ontwikkeling en verkoop van plantenbakken. Het bedrijf beschikt over een eigen productie, waardoor hoge kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd wordt. Het stabiele en krasvaste materiaal op polyesterbasis, ontwikkeld in samenwerking met een Belgische universiteit, zorgt voor lichtgewicht plantenbakken met een natuurlijke uitstraling. Op spoga+gafa in Keulen presenteerde Luca Lifestyle een aantal nieuwe producten in hun collectie.


Het team van Luca Lifestyle bestond tijdens spoga+gafa uit Vincent van Laaren, Caroline van Esch, Charlotte Duijster, Eva Duijster, Gerard van Tilborg en Willemijn Vos.

Grigio
Aan de reeds bekende Grigio collectie, met verfijnde betonstructuur, zijn een 3-tal metallic kleuren toegevoegd. Diverse vormen zijn verkrijgbaar in de kleuren Bronze, Champagne en Anthracite met een subtiele metallic finish. Daarnaast wordt de bestaande Grigio collectie uitgebreid met de kleur taupe.

Luca Lifestyle producten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik met de garantie op vorst- en UV-bescherming gedurende vijf jaar. Alle producten zijn tijdloos met een luxe uitstraling en verfijnde afwerking.



Marrone Orizzontale
De Marrone (hout) collectie is onlangs uitgebreid met de Marrone Orizzontale producten. Deze houten plantenbakken, met strakke horizontale belijning, zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. De producten zijn gemaakt van het hardhout acacia en daardoor met recht duurzaam te noemen. Het hout is geïmpregneerd en daardoor weersbestendig. Door de uitneembare inzetbak zijn deze plantenbakken zeer gemakkelijk te beplanten. De Marrone Orizzontale producten zijn in diverse vormen verkrijgbaar, van een kubus tot een divider welke bijvoorbeeld als afscheider voor een terras gebruikt kan worden. De Marrone Orizzontale items zijn verkrijgbaar in zwart en naturel acacia.



Stretto
De nieuwe, in Europa geproduceerde, Stretto serie biedt producten in grote, unieke maten, gemaakt uit 100% polyester. Op de spoga+gafa liet Luca Lifestyle voor het eerst diverse ronde vormen zien, welke naast antraciet in een vernieuwde taupe kleur verkrijgbaar zullen zijn. De binnenzijden van de rechthoekige plantenbakken zijn voorzien van polystyreen, wat een isolerende werking heeft en de producten daardoor geschikt maakt voor veel diverse planten en bomen.



Meer informatie:
Luca Lifestyle B.V.
De Peel 2
4264 KK Veen
+31 (0) 416 72 50 03
info@lucalifestyle.com
www.lucalifestyle.com

Publicatiedatum: