Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA Academie: 'Geslaagde Interieurprofessionaldag RE/LIVING'

It’s a wrap! Editie 2022 van de Interieurprofessionaldag trok maar liefst 150 bezoekers. De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE bundelden hun krachten en kijken terug op een zeer geslaagd RE/LIVING-event. De reacties van bezoekers zijn enthousiast.



Keynote spreker en trendforecaster Elsje van Niekerk van trendbureau OvN trok een volle zaal met haar trendlezing Colour Flow – The Story of Connection. Zij gaf hierin licht op de nieuwe concepten, kleuren en materialen voor 2023-24 en onderbouwde haar conclusies met onder andere de nieuwste inzichten uit Milaan. De boodschap was verfrissend, inspirerend, helder en direct praktisch toepasbaar.



Tijdens de RE/LIVING-routes maakten deelnemers kennis met diverse exposanten van De Woonindustrie en werden zij bijgepraat over de nieuwste producten en materialen. De routes werden afgesloten bij NIA ACADEMIE en BNS Crisp.



Ook de inspiratietalks over personal branding door Daniëlle van Dongen en over kleur door Jelena Brillenburg Wurth werden druk bezocht. Deelnemers werden getrakteerd op tips en inspiratie over hoe je de beste versie van jezelf neerzet en op nieuwe inzichten over kleur en het door interieurprofessionals veelgebruikte, universele NCS-kleursysteem.



Tussendoor werd onder het genot van diverse versnaperingen gezellig bijgekletst en druk genetwerkt. "Mission accomplished", vinden de organisatoren. "Als bezoekers naar huis gaan met een rugzak vol inspiratie en frisse kennis is ons doel bereikt en kunnen we met een gerust hart de voorbereidingen starten voor de volgende editie."

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
www.dewoonindustrie.nl

BNS Crisp
www.bnscrisp.nl

NIA ACADEMIE
www.nia-academie.nl

Publicatiedatum: