Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Op Design District merkten wij op dat er behoefte is aan akoestisch advies'

"Het waren drie fantastische dagen met veel creativiteit en boeiende gesprekken op Design District 2022", meldt Het Stille Verzet, dat tijdens de beurs haar nieuwe initiatief liet zien: The Green Elephant. 

Het Stille Verzet is een platform voor de professional met interieuroplossingen die biobased, circulair of natuurlijk zijn. "Inmiddels kunnen we 150 oplossingen aanbieden en zijn we hard aan het werk met ruim 15 ontwerpers om dit aantal te laten groeien. Het is de plek waar je inspiratie op kan doen."



Het Stille Verzet
Dit jaar kwam Het Stille Verzet met No Waste PETFelt panelen en een 3D PETFelt installatie geïnspireerd op zeekaarten. Tevens een natuurlijk paneel van geperst kurk met rendiermos.

"Tijdens de gesprekken op Design District merkten wij op dat er behoefte is aan akoestisch advies. Voornamelijk hoeveel, wat en waar moet je akoestiek toepassen? Of wij ook galmtijd metingen verrichten? Jazeker, wij rekenen projecten voor je door vanaf tekening zodat je in het ontwerpproces al weet wat er noodzakelijk is aan geluiddemping. Galmtijd metingen met rapportage verzorgen wij ook en daar vragen wij alleen een vergoeding van de kosten voor. Deze kosten hangen sterk af van de grootte van het object en complexiteit van de uitkomst."

Meer informatie:
Het Stille Verzet
www.stilleverzet.nl

Publicatiedatum: