Formland 'ready to go' met nieuwe concepten

De interieur- en designbeurs Formland Autumn zal van 18 t/m 21 augustus gehouden worden. In MCH Messecenter Herning (Denemarken) voeren de Trend Zone en de Event Zone de boventoon. De zones zijn ontworpen door Studie FlyHelsted en Eckmann Studio, die elk op hun eigen manier de trends en ontwikkelingen van morgen onthullen. Hier worden de zintuigen geprikkeld, met veel patronen en kleuren, maar ook leerzame lezingen en masterclasses gegeven."Wij zijn moderne nomaden die hebben geleerd dat niets stilstaat. Alles is in een staat van verandering en beweegt constant in alle richtingen. De moderne nomade omarmt een onafhankelijk, vrijgevochten visie, maar heeft ook gemeenschappen nodig met gelijkgestemde mensen. De bazaar is een ontmoetingsplaats waar verhalen en ervaringen kunnen worden gedeeld", legt Mille Fly, interieurontwerper en mede-eigenaar van Studie FlyHelsted, uit.

Ze vervolgt: "In onze bazaar valt op dat we over het algemeen gedurfder zijn geworden met kleuren. We laten ons inspireren door invloeden vanuit het Midden-Oosten..

Praktische masterclasses:
De Event Zone is een nieuw initiatief op Formland, gecreëerd door Eckmann Studio. Het gebied beslaat 250 vierkante meter in de eetgerelateerde hal G. Het wordt een kleurrijk gebied geïnspireerd op klassieke Franse deugden en is een plek waar de industrie elkaar kan ontmoeten.

Flemming Andersen, projectmanager bij MCH, is blij met beide zones: "We zijn erg blij met het formaat en de voortdurende ontwikkeling van de Trend Zone, die perfect aansluit bij onze wensen voor Formland in het algemeen. We streven ernaar om constant in beweging te zijn, dus het is een waar genoegen dat we nu klaar zijn met een geweldig nieuw aanbod in de vorm van de Event Zone, die ook de grenzen verlegt", Flemming Andersen.

Formland Autumn 2022 vindt plaats van 18 t/m 21 augustus in MCH Messecenter Herning, Denemarken.

Meer informatie:
Formland
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning
+45 9926 9926
info@formland.dk
www.formland.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven