'Sneak-preview van nieuwe Moduleo dryback collectie'

Internationale Moduleo Day inspireert retailers

Op maandag 13, 14 en 15 juni kregen Moduleo-retailers uit de Benelux & UK een exclusieve sneak-preview van de nieuwe Moduleo dryback (gluedown) collectie, die later dit jaar gelanceerd wordt.

Gasten werden geïnspireerd door een internationale trendpresentatie en een verfrissend Moduleo merkverhaal. Het Flooring Development Center, het hart van Moduleo, werd omgetoverd tot een inspirerende galerij. Aan de hand van artistieke moodboards toonden de Moduleo-designers het verhaal achter de nieuwe gluedown collectie. Mooie terrazzo patronen in combinatie met nieuwe houtdessins en een visgraat collectie zorgden voor heel wat enthousiasme. “Moduleo is een design merk. Met deze nieuwe collectie vertalen we internationale trends naar de huiskamer, voor een complete interieurbeleving.” aldus Maïté Valck, Marketing Manager Moduleo.

“Het was enorm fijn om onze dealers terug te zien in het hart van Moduleo, hier in Waregem”, aldus Arnoud van Ravensberg. “Iedereen was laaiend enthousiast over de nieuwe kleuren en designs voor de dryback collectie. Naast inspiratie hadden we bovendien heel wat te vertellen over nieuwe innovatie-technieken in onze groene fabrieken, hier in België. De nieuwe collectie dryback gaat prachtig mat worden, waardoor het niet meer te onderscheiden valt van een echte plank of tegel.”

Bovendien krijgen onze dealers vanaf juli eveneens de Moduleo LayRed Herringbone in de winkel. “De Moduleo Day was het ideale moment om ook bij deze nieuwe collectie even stil te staan" aldus Maïté Valck, Marketing Manager Moduleo. “Visgraat doet het nog steeds uitstekend goed. Vanaf juli kunnen klant genieten van dit dessin in LayRed kwaliteit. Een sterke rigide plank, met geïntegreerde ondervloer zorgt opnieuw voor een uitstekende combinatie van design met prestatie.

Een succesvolle editie en het smaakt naar meer. In september toont Moduleo de nieuwe dryback/ gluedown collectie in preview aan het grote publiek op InCoDa.

De Moduleo LayRed Herringbone ligt in de winkels vanaf juli ‘22.

Meer informatie:
Moduleo
www.moduleo.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven