hansgrohe wint tien felbegeerde designprijzen

Twee vooraanstaande designautoriteiten, de Red Dot Awards en de iF Design Awards, hebben hun prijzen weer uitgereikt. Bijna 11.000 producten dongen mee naar een felbegeerde iF Design Award. Hansgrohe laat weten zeer vereerd te zijn met de vier iF Design Awards die ze in de wacht mochten slepen. Ook tijdens de Red Dot Awards viel hansgrohe in de prijzen, en wel met zes verschillende producten.

"Het is met grote trots dat wij deze designprijzen in ontvangst nemen. Dit is een beloning voor het harde werk van onze teams om de gebruikers nog meer in het middelpunt van ons productdesign te plaatsen", glundert Sabine Neirings, Marketing Manager bij hansgrohe.


RainDrain.

Van de badkamer tot de keuken
hansgrohe ontving een iF Design Award voor de Jocolino-kinderdouche, de DogShower - speciaal ontworpen voor de viervoeters in de familie, de Rebris-kranenserie die overtuigde door zijn slanke vormen en moderne, strakke uitstraling en het Aqittura M91 SodaSystem, de keukenkraan die bruisend, halfbruisend of plat water schenkt.

Ook de Red Dot Awards gaven een onderscheiding aan de DogShower, de Aqittura-kraan en het Rebris-gamma. Daarnaast vielen ook het RainDrain-doucheafvoergamma, de Zesis M33 keukenmengkraan en de elegante wandnissen XtraStoris in de prijzen. Deze ontvingen overigens ook een German Design Award Special 2022 en een ICONIC AWARD in de categorie Innovative Interior.

"De XtraStoris-wandnis biedt doordachte functionaliteit in termen van individuele oplossingen en voegt een indrukwekkende esthetische kwaliteit toe aan badkamers", aldus de Red Dot jury.


Zesis M33.

Bekijk hier de foto's van hansgrohe's producten die in de prijzen vielen.

Meer informatie:
hansgrohe
www.hansgrohe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven