Ten Broeke Meubelen houdt showroom-evenement

Op 1, 2 en 3 juli houdt Ten Broeke Meubelen een evenement in haar woonwinkel. "Wij hebben deze dagen speciale aanbiedingen en bankstellen die we binnen 10 dagen bij de klant thuis kunnen bezorgen." De meubelzaak heeft een grote opruiming met veel showroom-aanbiedingen. Tafels, stoelen, banken, kasten, vloerkleden, verlichting en nog veel meer.


Ten Broeke Meubelen bestaat sinds 2018. Eerst is het begonnen als een webshop. De webshop liep uitstekend, daarom werd door de aanhoudende groei 3 jaar later een showroom geopend in Enschede. Dit gebeurde in oktober 2021. De webshop bestaat ondertussen nog steeds. De producten die via de webshop besteld worden kunnen klanten gratis retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. 

De reden waarom er een showroom is geopend is omdat Quinten merkte dat er online voornamelijk veel in de Randstad werd besteld. Dat vond Quinten erg jammer en hij ging direct op onderzoek uit waarom de mensen uit Twente dat juist niet zo snel deden. Al snel kwam hij op de conclusie dat de mensen hier in Twente wat voorzichtiger zijn en graag de producten eerst willen zien, voelen en een praatje willen maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarom is de showroom (die inmiddels bestaat uit ruim 600m2) geopend in Enschede. 

Het event vindt plaats op 1, 2 of 3 juli bij Ten Broeke Meubelen aan de Cromhoffsbleekweg 120a in Enschede.

Meer informatie:
Ten Broeke Meubelen
www.tenbroekemeubelen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven