Beddenmerk laat verkoop over aan groothandel

Vol trots sluit een Nederlandse beddenmerk een overeenkomst met hotel groothandel Linnenatwork. Voor de hospitality markt zal Linnenatwork, als preferred partner, de verkoop van het label binnen de Benelux als mede de Nederlandse Antillen èn richting de vaste klanten van Linnenatwork wereldwijd uitrollen. Mede door deze intensieve samenwerking beide bedrijven ervan uit een snelle internationale groei te kunnen bewerkstelligen.


Joost Verrest, CEO Linnenatwork en Gillion de Kanter, Co-Founder van Bettress na ondertekening van de overeenkomst.

Zo zijn Linnenatwork en het Waalwijkse Bettress, om dit bedrijf gaat het, met elkaar in zee gegaan. Bettress is een innovatief Europees beddenmerk met bedden die gefabriceerd zijn onder Nederlands ergonomisch ontwerp met unieke eigenschappen voor de hospitality markt. Waaronder gepersonaliseerde en verwisselbare hoezen in vele stoffen en kleuren, design uitstraling en gebruik van de beste materialen.

Linnenatwork is een Nederlands bedrijf met wereldwijde verzending dat gespecialiseerd is in duurzaam professioneel linnengoed, hotelbedden, guest supplies en diverse andere producten voor horecabedrijven, zorginstellingen en wellnesscentra.Door het complete aanbod van en Linnenatwork wordt er gezorgd voor een optimale en harmonieuze ambiance, waar de gasten zich thuis voelen in hotels en andere logieverstrekkers. Gezamenlijk begrijpen Bettress en Linnenatwork de hospitality branche en haar gasten en streven naar het realiseren van 5-sterren gastwaarderingen die zowel het imago als ook de bezettingsgraad een boost zullen geven. 

Binnen deze samenwerking hebben Bettress en Linnenatwork ook ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid gedefinieerd en zijn ervan overtuigd deze samen met de toekomstige opdrachtgevers te kunnen en zullen realiseren.

Meer informatie:
Bettress BV
Grotestraat 138a
5141 HC Waalwijk
085 040 4803
smile@bettress.com
www.bettress.com

Linnenatwork
Kronenburgwerf 28
4812 XR Breda
088 572 7600
www.linnenatwork.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven