Nederlandse en Belgische woongerelateerde bedrijven

Fotoreportage spoga+gafa 2022

Deze week was het eindelijk weer zo ver: de grootste tuin-lifestyle-beurs ter wereld kon weer gehouden worden. Van zondag 19 t/m dinsdag 21 juni werd spoga+gafa gehouden in Keulen. Meer dan 25.000 bezoekers uit 112 landen trokken richting Koelnmesse. Ruim 1000 exposanten uit 52 landen exposeerden tijdens de comeback na drie jaar. In totaal waren 82 bedrijven hiervan Nederlands en 21 Belgisch.


Tijdens de afgelopen editie van spaga+gafa maakte Wonen360 een
fotoreportage van de Nederlandse en Belgische woongerelateerde bedrijven die deelnemen aan de beurs. Bekijk hier alle foto's.


Het ontging niemand dat de omvang van de beurs wat anders was dan bezoekers en exposanten gewend waren, maar dit was van te voren al ingecalculeerd. Zo waren vrijwel alle deelnemers die de redactie van Wonen360 gesproken heeft positief gestemd. We hebben het de afgelopen jaren al meerdere keren gehoord op beurzen, maar de algemene tendens was: 'We mogen weer!' Ook de organisatie kijkt met een goed gevoel terug op het evenement. Rekening houdend met de terughoudende benadering van de Aziatische fabrikanten, bereikte spoga+gafa 2022 het niveau van voor de crisis wat betreft het aantal exposanten.

"De kwaliteit en internationaliteit van de bezoekers is uitstekend. Dit is gebleken uit onze gesprekken met de exposanten. We hebben de afgelopen 2,5 jaar gebruikt om spoga+gafa verder te ontwikkelen en zijn verheugd om de eerste voordelen hier live te ervaren", aldus Oliver Frese, Chief Operating Officer, Koelnmesse GmbH. En dit werd bevestigd door de deelnemers. De 'dagjesmensen', die de beurs meer als een uitje zien, waren voor het grootste gedeelte afwezig. Hierdoor kwam het publiek doelgericht naar de beurs, wat positief uitpakte voor de exposanten.Bekijk hier de fotoreportage van spoga+gafa 2022.

Meer informatie:
spoga+gafa
www.spogagafa.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven