Planq bedenkt multifunctionele en duurzame locker- en opbergsysteem

Steeds vaker worden er locker- en opbergsystemen toegepast in kasten, voornamelijk bij de flexwerkplekken en gedeelde kantoren komen deze goed tot zijn recht. Om deze reden bedacht Planq een Cubics 2.0, die zich voornamelijk focust op het veilig opbergen van waardevolle spullen of voor een opgeruimd kantoor. Maar wel met de voordelen van de bestaande multifunctionele en duurzame Cubics.

De Cubics kasten van Planq kenmerken zich aan de slanke stalen frames met legplanken en accessoires gemaakt van het Rezign® Veneer,  gerecycled hout, maar ook standaard decor. Het voordeel is dat het modulaire kastensysteem op maat gemaakt worden qua afmetingen met modulaire open en dichte boxen. Maar ook met plantenbakken voor een groenere ruimte, bankjes om te loungen en tv-units die handig zijn bij een vergadering. En momenteel ook lockers.

Flexplekken is namelijk ook niet meer zo vreemd. Zeker in een tijd waar niet iedereen fulltime (op kantoor) werkt. Het probleem van spullen heen en weer slepen wordt zo makkelijk opgelost met de digitale beveiligde lockers. Dankzij meer vraag naar lockers én de bestaande Cubics ontstond de 2.0.

Waar de Cubics 1.0 voornamelijk focust op een voornamelijk open setting met hier een daar een paar dichte boxen, zit het verschil bij de 2.0 dat de kasten voornamelijk dicht zijn met, je raadt het al, lockers. Hierdoor werden de stalenframes overbodig en zijn daarom in het nieuwe kastensysteem weggelaten. Maar uiteraard kan óók de nieuwe versie opgevuld worden met open boxen en plantenbanken. Zo creëer je makkelijk een lockerkast die past in het interieur zonder dat het kil of sfeerloos hoeft te zijn.

Meer informatie:
Planq
info@planqproducts.com  
www.planqproducts.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven