Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Tarkett en Odette Ex introduceren tapijtcollectie

Tarkett en de toonaangevende interieurarchitect Odette Ex introduceren een nieuwe tapijtcollectie. De collectie wordt uitgebracht onder de naam DESSO & Ex Nature. Het unieke aan deze collectie zijn de fascinerende, op de natuur geïnspireerde ontwerpen. 

De DESSO & Ex Nature collectie kent maar liefst 18 verschillende nieuwe dessins die zijn gebaseerd op de levendige structuren van materialen zoals steen, stucwerk en travertin. Hierbij staan zes natuurlijke kleurpaletten centraal: aarde, zand, mos, heelal, houtskool en violet. Deze tinten werken goed samen en creëren één geheel, terwijl ze verschillende ruimtes in een gebouw een onderscheidend karakter geven.

Duurzame samenwerking
De samenwerking tussen Ex en Tarkett is echt een samenspel van verwante geesten, want Odette staat, net als Tarkett, bekend om haar visionaire aanpak die het welzijn van de mens centraal stelt in het ontwerpproces. De ambitieuze Nederlandse interieurarchitect wil met de nieuwe collectie mensen helpen om zich verbonden te voelen met de natuur.

Odette Ex, oprichtster van Ex Interiors: “Als mens zijn we in eenheid met de natuur. Daarvoor haalden we inspiratie uit levende materialen en natuurlijke paletten. We hebben dit vertaald tot een eigentijds ontwerp dat de verbinding tussen binnen en buiten vloeiend in elkaar laat overlopen. 'Een goed interieur is een interieur dat ademt'. Ik kan niet wachten om te zien hoe andere designers geïnspireerd worden deze collectie te gaan gebruiken om binnenruimtes te verrijken en verder tot leven te brengen.’’

De nieuwe collectie vloerkleden en kamerbreed tapijt zijn nu te bekijken via de volgende link.

Meer informatie:
Tarkett
www.tarkett.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven