Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wereldwijde meubelmarkt signaleert: steeds meer mensen worden milieubewuster

"Veel mensen zijn nu op zoek naar meubels die kunnen worden gerecycled of hergebruikt. Deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten, aangezien steeds meer mensen milieubewuster worden en plastic meubels gaan vermijden." 


Meubelen van Passe Partout, banken die staan voor klein geluk en groots genieten. FOTO TER ILLUSTRATIE

Dat stelt het Amerikaanse SkyQuest Technology Consulting Pvt. Ltd. in een artikel op Finance Yahoo. "De meubelindustrie groeit snel en zal naar verwachting in 2028 meer dan 60% van de wereldwijde meubelmarkt in handen houden. Volgens onze SkyQuest Technology Consulting is de export van meubelen tussen 2018 en 2021 elk jaar met 6,9% gegroeid en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,5% tot 2028 dankzij stijgende beschikbare inkomens wereldwijd, toegenomen verstedelijking, groeiende vrijetijdsactiviteiten en toenemende behoefte van millennials om huizen te kopen. Enkele van de leidende spelers op de markt voor meubelen zijn IKEA, Crate & Barrel, Macy's, The Home Depot en Bed Bath & Beyond", stelt SkyQuest.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: