Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Boråstapeter lanceert behang met' volledig unieke motieven en patronen'

Boråstapeter lanceert het Boråstapeter Studio concept, behang met volledig unieke motieven en patronen die op maat worden gemaakt en op bestelling worden gedrukt. Het concept bevat 60 magische designpatronen, meldt het bedrijf.

Boråstapeter Studio is een nieuw, uniek concept dat het mogelijk maakt een groot motief een hele wand te laten vullen, de woonkamer in een weelderige oase te veranderen of de illusie van een hemel in het plafond op te roepen. Laat walvissen door een sterrenhemel zeilen in de kinderkamer of laat enorme bloemen groeien over een kalkstenen oppervlak in de woonkamer. Boråstapeter Studio daagt uit wat een behangpapier kan zijn en welke rol het in een kamer kan spelen.

Wij bij Boråstapeter zijn er trots op behangpapier te creëren voor alle woningen, zelfs voor degenen die gedurfder zijn als het gaat om kleur en vorm. In Boråstapeter Studio krijgen onze ontwerpers de ruimte om te experimenteren met innovatieve motieven en patronen. Het doel is om behangpapier te creëren dat een persoonlijkheid weerspiegelt en het huis uniek maakt, aldus Åse Peterson, Brand & Product Director bij Boråstapeter.

Meer informatie:
Boråstapeter Studio
www.borastapeter.com

Publicatiedatum: