Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Falmec Nederland kijkt positief terug op een succesvolle beurs in Milaan

Falmec presenteerde tijdens de Salone del Mobile in Milaan alle noviteiten. “Er was veel belangstelling, ook vanuit Nederland kwam men ons bezoeken op de stand,” vertellen Bart Jansen en Erwin van Steenwijk enthousiast. “De eerste reacties waren veelbelovend op de nieuwe designs.” Hoogtepunt is de Elements-collectie! Een geheel nieuw concept dat is opgesplitst in verschillende technologische en ontwerp oplossingen. Monolith (foto), Shelf en Air-Wall laten de afzuigkap verdwijnen door de afzuigfunctie volledig in de modulaire elementen te integreren. De Elements-collectie opent nieuwe mogelijkheden voor design en ontwerp in de keuken. “De komende maanden zullen deze nieuwe producten gefaseerd in productie worden genomen, dus houdt ons nieuws in de gaten.”

Bekijk hier de virtuele beursstand van Falmewc, waarop alle noviteiten te zien zijn.

Falmec’s Dama is een kroon op het keukeneiland 
Het kookgedeelte wordt steeds meer een centraal deel van het keukenontwerp. Een eilandkap wordt niet alleen een functioneel component, maar ook onderdeel van het ontwerp. Een centraal object in de keuken, voorzien van een afzuigfunctie en verlichting, waarde toevoegend aan de keuken. Falmec biedt een ruime keuze aan eilandkappen met unieke afzuiging of recirculatie oplossingen om de beste luchtkwaliteit te garanderen.  

Dama 
Dit model Dama van Falmec spant de kroon op gebied van design en techniek. Deze vrij hangende moderne afzuigkap heeft niet alleen een luxe uitstraling, Dama is voorzien van de nieuwste recirculatie technieken, dus geen afvoer naar buiten. Passend bij uw keukenontwerp kunt u kiezen uit de kleuren wit, gun metal, RVS en koper. Dama is een product uit de Circle-Tech lijn: een unieke serie afzuigkappen voorzien van een revolutionair recirculatiesysteem. Kooklucht filtering is geïntegreerd in deze design afzuigkap. Dit zorgt voor maximale efficiëntie, terwijl er weinig ruimte in de keuken wordt ingenomen. 

Circle. Tech 
Circle. Tech vertegenwoordigt perfectie en volledigheid: het traditionele embleem van een eindeloze lus, gemaakt van één lijn waarvan de uiteinden met elkaar zijn verbonden. Falmec presenteert een nieuwe collectie afzuigkappen met geïntegreerde afzuiging en filtratie in dezelfde behuizing en zorgt hiermee voor maximale efficiëntie en minimale geluidsoverlast. Circle. Tech is Falmec’s oplossing voor de beste luchtzuivering.  

Meer informatie:
Falmec Nederland
Vennestraat 24
2161 LE Lisse
Tel: 0252 - 74 50 99
info@falmec.nl
www.falmec.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven