Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Meest in het oog springend is toch wel de premium ledercollectie'

Gezellige drukte en veel innovatie op de huisshow van Recor Group in Antwerpen

Recor Group pakte flink uit in Antwerpen. Dat werd al snel duidelijk als je de huisshow van de Vlamingen bezocht. Alle merken toonden de nodige nieuwigheden. Recor presenteerde uitnodigende banken en fauteuils, Recor Bedding hoogwaardige matrassen en boxsprings en Sofabed innovatieve slaapbanken.

Meest in het oog springend was toch wel de nieuwe premium ledercollectie, Natura genaamd. De kersverse modellen Cavallino, Ferrara, Aria en June zijn uitgerust met dit nieuwe dikke leder, dat heerlijk zacht aanvoelt en een zeer luxueuze uistraling heeft. Ook de nieuwe duurzame AURA collectie van Recor Bedding werd zeer warm onthaald. En de innovaties van Sofabed, waaronder de nieuwe tweeplooimechaniek, konden op heel wat enthousiasme van de klanten rekenen. 

Onder het motto 'Relax, Discover & Enjoy' ging maandag 20 juni de jaarlijkse, drie dagen durende huisshow van Recor Group van start. Dit jaar was gekozen voor Antwerpen. Beter gezegd: voor het iconische gebouw The Mills, een voormalige textielweverij die onlangs gerenoveerd is. Een prachtig sfeervol gebouw, waar de salons, fauteuils, slaapbanken en bedden heel mooi tot hun recht komen.

Veel Nederlanders
Traditiegetrouw organiseert Recor Group in juni de jaarlijkse huisshow. Na twee geslaagde edities in Belgisch Limburg, waar het bedrijf z’n hoofdzetel heeft, streek de meubelproducent dit keer neer in Antwerpen. Dit tot grote vreugde van veel Nederlanders, die in grote getalen naar het centrum van de havenstad waren gekomen. De Nederlandse gasten  werden rondgeleid door de landgenoten René van Hoof, René Thuys en Barry van Dongen en door Adrien Corthouts, de CEO van de meubelgroep.

Meer dan 400 mensen
De huisshow is een van de hoogtepunten van het jaar voor het succesvolle bedrijf, dat meer dan 400 mensen tewerkstelt, waarvan een 100-tal in België. Heel het team werkte maanden aan een stuk aan de voorbereidingen. Het resultaat mocht er zijn, zo bleek al snel als marketingmanager Thomas Dujardin zijn bezoek langs tal van nieuwigheden leidt. Het gebouw telt drie verdiepingen, op elke afdeling presenteert Recor Group een van de drie merken.

Moderne en klassieke banken 
Recor pakte uit met nieuwe, klassieke en moderne banken met relaxfunctie. Ook is hier de nieuwe luxueuze lederlijn gelanceerd. Deze valt duidelijk in de smaak bij de bezoekers  "De reacties op onze nieuwe modellen zoals Ferrara, Aria en Cavallino, die gemaakt zijn met dit nieuwe leder, zijn heel positief", zegt Thomas


Ferrara.

Harmony met eenzit Fiera.

Slaapbanken
Sofabed presenteerde als tweede merk een reeks nieuwe slaapbanken. Op Meubelbeurs Brussel was voor het eerst de Lounge Comfort-collectie voorgesteld met de nieuwe tweeplooimechaniek. Deze is in de afgelopen maanden doorontwikkeld met als gevolg het model Ristretto. Dit model heeft een originele plooibare rug, die voor extra comfort zorgt als de slaapbank is opengeklapt

Nieuw model Ristretto met tweeplooimechaniek en plooibare rug

Verder kreeg de Prestige Comfort-collectie er met Elegance een slaapbank "van het hoogste niveau" bij. Ook werd van PIU, het populaire model uit de Premium Comfort-collectie, een nieuwe hoge schuine arm getoond. En met Arciere uit diezelde collectie is een model toegevoegd met traagschuim voor een optimaal zitcomfort.

Elegance (Prestige Comfort collectie)

Arciera (Premium Comfort Collectie)

Geïnspireerd op de natuur
Recor Bedding pakt als derde merk groots uit met een volledig nieuwe collectie matrassen, hoofdborden, boxsprings, lattenbodems en accessoires. "Een unieke, duurzame collectie met een originele insteek en leuke innovatieve functies", verwoordt Thomas.

De AURA collectie is de meest nieuwe collectie. Deze is geïnspireerd op de natuur en bestaat uit 5 innovatieve matrassen, 12 hoofdborden, boxen en bedkaders in drie diktes, lattenbodems en accessoires. Veel keuze dus.

AURA collectie.

AURA collectie.

Ook het MYBED gamma is vernieuwd met nieuwe hoofdborden en een nieuwe lattenbodem. MYBED is een geavanceerd slaapsysteem waarbij de matras en bedbodem worden aangepast aan de lichaamsvorm van de klant voor de ultieme slaapervaring. Het is alweer de derde generatie interactieve lattenbodem.

MYBED collectie

In de watten gelegd 
Op de huisshow werden alle bezoekers, bestaande uit vooral meubelretailers en eigenaren van slaapspeciaalzaken, maar ook architecten, interieurdesigners en projectontwikkelaars, in de watten gelegd. Niet alleen met lekker eten, maar ook met een goed glas champagne en een fijn Belgisch biertje. Maandagavond was er in de binnentuin zelfs nog ruimte voor sfeervolle livemuziek, zodat klanten en prospecten uit België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk volop aan hun trekken kwamen.

Meer informatie:
Recor Group
www.recor.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven