Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recordjaar Poliform met omzet van €240 mln

Het waait in het voordeel van Eolo voor Poliform, dat 2021 naar het archief stuurt met een geconsolideerde omzet van 240 miljoen euro. Een jaar dat "een historisch record" markeert in de geschiedenis van het merk 'made in Italy,' of beter gezegd made in Brianza, sinds het in 1970 in Inverigo werd geboren, meldt Panbianconews.

Alberto, Aldo Spinelli en Giovanni Anzanihet zijn drie neven die het familiebedrijf overnamen en opnieuw opgericht hebben om leven te geven aan een internationale realiteit die nu aanwezig is in 85 landen met 500 verkooppunten en meer dan 100 monobrand-winkels. In afwachting van haar terugkeer op de Salone del Mobile in Milaan met een tentoonstellingsontwerp met een sterke esthetische impact, verbeeld in een ideale villa, in voortdurende dialoog met de buitenkant, gaat Poliform met veel pragmatisme het huidige moment tegemoet. Goed wetende dat economische cycli tijdig moeten worden beheerst en voorbereid. Zonder vooruit te lopen dus, maar werken aan de kwaliteit van de producten natuurlijk, maar ook aan vertrouwen, aan geloofwaardigheid, aan een geconsolideerde supply chain die garant staat voor flexibiliteit in continuïteit.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: