Officiële opening logistiek centrum Plintenfabriek Ravenstein

Het nieuwe logistiek centrum van De Plintenfabriek is begin 2022 opgeleverd en in gebruik genomen. Na uitstel wegens corona maatregelen, was het tijdens de feestelijke familiedag op zaterdag 18 juni 2022 eindelijk tijd voor de officiële opening.

Familiedag
Waar andere bedrijven eerst hun klanten, leveranciers en andere relaties uitnodigen om een nieuwe aanwinst te bezichtigen, had Diek van den Berk, oprichter van De Plintenfabriek, een heel ander scenario in zijn hoofd. De jaarlijkse familiedag was voor hem de gelegenheid om alle medewerkers en hun familie te betrekken bij de opening van het nieuwe logistiek centrum. 

“Wij hebben de laatste jaren gruwelijk hard met z’n allen gewerkt om te komen tot wat er nu staat. Ik vind het belangrijk dat onze medewerkers en hun familie als eerste zien wat er neergezet is en waar wij als bedrijf toe in staat zijn. Niet alleen met onze mooie producten, maar vooral door de sfeer en saamhorigheid in het bedrijf”, vertelt Diek van den Berk.

Trots
Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe logistieke centrum kreeg Diek van den Berk van zijn moeder een kunstwerk aangeboden voor in de kantine. “Diek startte 13 jaar geleden bij mij in de garage met de aankondiging dat hij was begonnen met het maken en verkopen van plinten. Ongelofelijk wat er nu staat: een fantastisch bedrijf met 150 medewerkers, een prachtige showroom en geweldige website”, aldus de trotse moeder van Diek.

Werk aan de winkel
Vanuit het nieuwe logistieke centrum van De Plintenfabriek in Ravenstein vertrekken elke dag zo’n 40 bezorgers en monteurs om in Nederland en België producten af te leveren en te plaatsen. In de omgeving is De Plintenfabriek, met meer dan 150 werknemers, inmiddels een grote werkgever en altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers.

Meer informatie:
De Plintenfabriek
www.plintenfabriek.nl
www.werkenbijplintenfabriek.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven