Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Maandag 27 juni in teken van live inspiratie en ontmoetingen

Dit is er allemaal te doen op de Interieurprofessionaldag in De Woonindustrie

Op maandag 27 juni vindt in De Woonindustrie de Interieurprofessionaldag plaats. Geïnteresseerden kijken in deze periode met veel belangstelling uit naar live inspiratie. We leggen sales director Jan Hogenkamp van het inkoopcentrum in Nieuwegein een aantal vragen voor.

Wat kunnen bezoekers zoal verwachten op deze Interieurprofessionaldag?
Jan: "Vanaf 10.00 uur ontvangen we bezoekers met heerlijke koffie en thee van de barista. Aansluitend is er om 10.30 uur een lezing van Elsje van Niekerk, medeoprichter van forecast bureau OvN / Oltmans van Niekerk. Haar presentatie ‘Colour Flow 2024, the Story of Connection’ gaat over concepten, materialen en kleurtrends voor 2024. Tijdens deze presentatie verbindt Elsje van Niekerk wereldwijde ontwikkelingen en veranderende consumenten waardes met ontwikkelingen op het gebied van design, kleur en materiaal."

Daniëlle van Dongen, Jelena Brillenburg Wurth en Elsje van Niekerk.

Bezoekers kunnen gedurende de dag twee verschillende workshops volgen:
- ‘Personal Branding’ door Daniëlle van Dongen
Hoe laat jij je unieke zelf zien? Met Personal Branding laat jij zien waar jij en je bedrijf voor staan. Je laat jezelf op een authentieke wijze zien: je binnenkant, bestaande uit je identiteit, waarden, talenten, gevoel, purpose en je eigen stijl maken jou uniek. Dat wat er al is, breng je met Personal Branding écht naar buiten. Daniëlle geeft je verschillende tips & tricks.

- ‘Wat je nog niet wist over kleur’ door Jelena Brillenburg Wurth
Naast alle inspiratie die je dagelijks wordt voorgeschoteld, is het voor interieurprofessionals onmisbaar om de theorie van kleur te kennen én te begrijpen. Denk bijvoorbeeld aan tips over het werken met het NCS systeem of extra leuke weetjes over de betekenis van kleur. Jelena laat je tijdens deze lezing kennis maken met altijd werkende en makkelijke kleurencombinaties waarmee je snel een goed en onderbouwd kleuradvies kan geven, je blik op de betekenis van kleur wordt nog verder verruimd en je wordt geïnspireerd met tips en wetenswaardigheden

Jan: "Tevens is er een RE/LIVING inspiratieroute samengesteld, onze vaste styliste Adaja Vlok neemt je mee langs exposanten van De Woonindustrie:
- laat je informeren over de laatste noviteiten en bekijk, voel & ervaar de collecties.
We sluiten om 15.30 uur af met een borrel, waarbij we op lekkere hapjes en drankjes trakteren"

Waarom is gekozen voor het thema Re/Living?
Jan: "Het lockdownloze leven went snel en ondanks het feit dat online meeten helemaal zo gek nog niet is, kijken wij uit naar live inspiratie. Die aanleiding zorgde ervoor dat De Woonindustrie, BNS Crisp en NIA ACADEMIE hun kwaliteiten bundelden, fris van start gaan en op maandag 27 juni a.s. een gloednieuwe live Interieur Professional-dag met het thema ‘RE/LIVING’ organiseren. RE/LIVING staat voor een frisse start en live inspiratie."

BNS Crisp, NIA Academie en De Woonindustrie bundelen hun kwaliteiten. Wat levert dat concreet op?
Jan: "Voor BNS Crisp nieuwe professionals die lid worden, daarnaast partijen die partner worden. NIA bereikt er nieuwe cursisten mee en kan laten zien wat zij kunnen bieden als onderwijsprogramma. Voor DWI is het uiteraard een mogelijkheid om bezoekers kennis te laten maken met haar exposanten. Kortom wij versterken elkaar door dit samen te organiseren voor de interieurprofessionals."

Moet je je als bezoeker vooraf aanmelden?
Jan: "Kom naar deze dag vol live inspiratie en ontmoetingen, voor slechts € 35,- ben je erbij. Via onderstaande link meld je je aan."

Meld je hier aan voor de Interieurprofessionaldag

Verder nog nieuws te melden?
Jan: "Naast de Interieurprofessionaldag op 27 juni, steken wij op 4 juli traditiegetrouw de BBQ weer aan om de zomer in te luiden. Uiteraard gaat DWI niet dicht, maar is de hele zomer door te bezoeken op afspraak met een exposant. Vervolgens werken wij natuurlijk alweer toe naar de VAkdagen in september met frisse collecties en prachtige partners.

Tot slot nog even het volgende: in februari 2023 bestaat De Woonindustrie (Home Trade Center) alweer 30 jaar! Dat gaan we uiteraard vieren", zegt hij tot besluit.

Meer informatie:
Interieurprofessionaldag

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
www.dewoonindustrie.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven