Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Occhio introduceert 'de toekomst van licht'

Opvallend, uiterst veelzijdig en interactief: tijdens de Milan Design Week 2022 presenteerde Occhio de nieuwe serie tafelarmaturen Mito taglio als wereldpremière. Hiermee opent Occhio een nieuw hoofdstuk in het ontwerp en de functie van tafelarmaturen. De indrukwekkende mobiliteit en het gebruiksgemak in combinatie met ongekende lichtfuncties maken Mito taglio tot een uniek fenomeen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.De toekomst van licht
Occhio breidt de iconische Mito serie uit: de nieuwe Mito taglio tafelarmaturen maken niet alleen indruk met hun opvallende vormentaal, ook staan de Mito taglio tafelarmaturen voor maximale flexibiliteit in gebruik.

Dankzij de parallellogram gestuurde hoogteverstelling, verborgen in de arm, kan het licht van Mito taglio ofwel over een groot gebied worden verspreid of worden gefocust. De asymmetrische lichtverdeling van de verblindingsvrije lensoptiek vergroot de functionele radius van de armatuur aanzienlijk.

Uniek 'gebruikersplezier'
Het licht wordt bediend met behulp van de intuïtieve gebarenbediening die typisch is voor Occhio. Met een simpele handbeweging wordt het licht ingeschakeld, gedimd of traploos verdeeld tussen up- en downlight. Ook de kleur van het licht kan met een gebaar aan de situatie worden aangepast – volledige concentratie met koel, stimulerend licht of warm, ontspannend licht in de avond. Optioneel kan Mito taglio worden aangestuurd via Occhio Air.

De kwaliteit en de aandacht voor detail van Occhio kenmerken ook de Mito taglio tafelarmaturen. Mito taglio past onmiskenbaar in de iconische designkenmerken van de Mito-serie dankzij de selecteerbare materialen en kleuren.

Meer informatie:
Occhio
www.occhio.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven