Derde generatie aan het roer bij Ballast Slapen

Een van de oudste familiebedrijven uit Ede bestaat 50 jaar. Na ruim 34 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Molenstraat in Ede is Ballast Slapen in 1997 naar Ede-Centrum verhuisd. Vandaag de dag staat de derde generatie van de familie Ballast staat aan het roer bij de beddenspeciaalzaak Ballast Slapen. Inmiddels is het bedrijf alweer 18 jaar in vertrouwde handen bij Esther Ballast en Roland Gommers.

"Mooi om te zien dat generaties met ons meegroeien, nu komt de vierde generatie klanten ook al weer mee voor een nieuw bed. Voor eerlijk advies weten ze steeds weer de weg naar de winkel te vinden", vertellen Esther en Roland in een interview met Ede Stad.


Roland Gommers en Esther Ballast, eigenaren van Ballast Slapen.

Wat begonnen is als een textielwinkel, onder de naam Ballast Textiel, waar garens, wol, knopen en ondergoed werd verkocht, is het inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van slapen. Waar grootouders en ouders jarenlang de scepter zwaaiden, heeft de derde generatie inmiddels de winkel aan de Arnhemsweg overgenomen. Nog elke dag wordt er met heel veel plezier en enthousiasme gewerkt. Op goede service, kwaliteit en aandacht voor de klant ligt nog altijd de nadruk. Zo is de bezorg- en montageservice gratis en indien gewenst is advies aan huis ook altijd mogelijk.

Het assortiment van Ballast Slapen omvat alles wat met slapen te maken heeft. Van ledikanten, boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens, kasten tot een heel uitgebreide collectie bedtextiel, in alle denkbare uiteenlopende maten. Onder het eigen label PerfectSlapen zijn ,in nauwe samenwerking met Nederlandse fabrikanten, diverse soorten matrassen ontwikkeld. Ballast Slapen kan daarmee een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding waarborgen. Tevens beschikt de winkel over een uitgebreid test-kussen programma. Dit alles om de consument zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.Naast de particuliere markt wordt er tevens veel samengewerkt met bedrijven zoals bijvoorbeeld hotels en diverse zorginstellingen. Door nauwe samenwerking met deze instellingen is Ballast Slapen ook dealer van hoog-laag zorgbedden. Doordat men al vele jaren over een groothandelsfunctie beschikt zijn zij in staat om snel te leveren.

Meer informatie:
Ballast Slapen
Arnhemseweg 6
6711 HA Ede

0318 610 091
info@ballastslapen.nl
www.ballastslapen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven