Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jhon Campo en Roberto Kaptein slaan handen ineen

Twee interieurspecialisten hebben na anderhalf jaar van samenwerking besloten om hun specifieke kennis op het gebied van stoffering meubilering en duurzame materialen te bundelen. "Door deze stap zijn wij in staat om een onderscheidende en complementaire collectie te bieden voor eindgebruikers en de professionele project, woon en kantoorinrichtingsbranche", zo laten Jhon Campo en Roberto Kaptein weten in een persbericht.


Jhon Campo (links) en Roberto Kaptein.

Roberto Kaptein was Directeur Dealer Sales bij SAMAS /Assenburg en tot voor kort mede-eigenaar van Friends in Furniture. Jhon Campo was o.a. Commercieel directeur bij Besouw tapijt, Best Wool Carpets en is sinds 2018 eigenaar van Campo Interieur & Advies een importeur en agenturen onderneming.



Jhon Campo: "We beschikken allebei over een lange staat van dienst en kennis binnen de diverse interieur & inrichtgingsmarkten. Roberto Kaptein binnen de zakelijke B2B projectmarkt en ikzelf binnen de particulieren B2C en stofferingsmarkt. Door het in dienst treden van Roberto Kaptein als Commercieel Manager Projecten binnen Campo Interieur & Advies bundelen we nu onze kennis, netwerken en markten."



Jhon Campo heeft een jarenlange ervaring in de interieurbranche. Zijn eigen bedrijf is gespecialiseerd in vloerkleden en tapijten van toonaangevende merken als Louis De Poortere, Kuatro en Vorwerk Flooring. Daarnaast is zij specialist in eerlijke ,duurzame en natuurlijke circulaire producten. Campo heeft de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland van EFG & SAVO duurzaam projectmeubilair en van Organoid, Stonearts, PiĊ„atex en Barktex  Bios-Based oppervlakte materialen.



De showroom is gelegen op een strategische locatie in Nederland. Vanaf daar bezoekt het bedrijf de retailer, projectinrichter en architect. Tevens begeleiden, adviseren en informeren de medewerkers verschillende partners met betrekking tot de de collectie, producten en materiaal keuzes binnen projecten en ontwikkeling van duurzame producten.

Meer informatie:
Roberto Kaptein
06 15 43 17 777  
roberto@campo.online 
                                       
Jhon Campo
06 57 616 849
jhon@campo.online

Publicatiedatum: