Falper komt met gepatenteerd concept

Op de 60e editie van de Salone del Mobile.Milano heeft Falper, naast de nieuwste producten voor de wereld van badkamers, Small Living Kitchens™ gepresenteerd, een nieuw, gepatenteerd concept exclusief voor het merk, dat een revolutie teweegbrengt in de beleving van de keuken in kleine, prestigieuze woningen.
Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de productie van superieur meubilair voor de badkamer, heeft zijn knowhow en geraffineerde ontwerpen uitgebreid naar een nieuwe ruimte in huis: de keuken.In twee vitrines, een op de beurs en een in de Falper Store Milano in Via Pontaccio 10, zijn de twee Falper-lijnen te zien: Living Bathroom™ en de nieuwe Small Living Kitchens™.

Small Living Kitchens™ biedt een rationeel, eenvoudig keukensysteem dat bestaat uit slechts een paar elementen - eilanden, kasten en hoge kasten - die kunnen worden gecombineerd in oneindige composities. De nieuwe keuken is ontworpen door Andrea Federici en werd voor het eerst voorgesteld ter gelegenheid van de Milano Design Week 2022.

In de vitrines gewijd aan de Living Bathroom™ heeft Falper enkele van de nieuwste collecties gepresenteerd en een selectie van bestsellers die opnieuw zijn bekeken met nieuwe afwerkingen uit de nieuwe catalogus van het merk: marmer, hout, speciale afwerkingen, lakken en Cristalplant® Bio Active in een nieuw kleurenpalet. Tot de aanbevolen producten behoren de collecties Minimum en Eccentrico, de wastafels Fontana van Victor Vasilev, de Homey Collection ontworpen door Simone Bonanni en Attila Veress, de Butler kasten van Andrea Federici en de badkuip Lancetta van Lucia Carlomagno.

Meer informatie:
Falper
www.falper.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven