Heropening van familiebedrijf Dekker Slapen

Sinds 1928 is Dekker actief in de regio van Zuidwolde. Wat ooit begon als manufacturen zaak is uitgegroeid tot een bestand van drie winkels: een beddenspeciaalzaak, damesmodezaak en gemengde modezaak. Allen met verschillende eigenaren, maar tevens allen Dekkers welke de vaandeldragers van de diverse winkels zijn.

Na zo’n zes weken verbouwen werd de vernieuwde winkel van Dekker Slapen 
onthuld. Zachte kleurencombinaties op de wanden, afgewisseld met meer openheid qua doorkijk en een hedendaagse strakke vloer maken dat Dekker Slapen zich weer klaar weet voor de komende jaren. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.



Historie
Jan Dekker van Beddenspecialist Dekker Slapen te Zuidwolde somde woensdagavond 15 juni nog wat meer historie en luisterwaardige wetenswaardigheden op rondom de Dekkers en hun bedrijven. Dit werd onder de noemer gebracht vanwege een grootscheepse verbouwing van Dekker Slapen. De opening die daarmee gepaard ging op de woensdagavond werd luister bijgezet door vele collega ondernemers uit dezelfde branche, leveranciers, familie, vrienden, medewerkers en ondernemers uit hetzelfde dorp.



Verbouwing
“Het was een leuk proces de verbouwing, soms zwaar qua werkzaamheden en uiteraard de bijkomende tegenvallers inclusief. Samen met het team hebben we schouders eronder gezet en ben ik trots op het resultaat. Dekker Slapen was reeds een moderne winkel met specialistische producten. Nu ademt de winkel nog meer de sfeer uit van nu, toont het meer frisheid en openheid hetgeen past bij het beeld van onze producten en onze visie”, aldus een stralende Jan Dekker.

Met merken als onder andere: LeDorm, Hasena, Swissflex, Beddelicious, Dormiente, Essenza, VanDyck, Kayori, Riviera Maison, Christian Fischbacher en Kreamat weet Dekker Slapen zich wat aanbod betreft ook verzekert van toekomstbestendigheid. "Gerenommeerde merken met een toekomstgerichte visie, duurzaamheid hoog in het vaandel en uitstraling passend in de compleet verbouwde winkel maken 1 + 1 tot 3", aldus Dekker Slapen.



Duurzame investeringen
De drie laat zich uitleggen in de duurzame investeringen in het pand. Het statige pand heeft al een hele historie op haar naam staan en kon best wat verduurzaming gebruiken. De muren zijn voorzien van isolatie, de pui is voorzien van nieuw, beter isolerend, glas en het dak ligt sedert een paar maanden vol met zonnepanelen. De toekomst en Dekker Slapen zijn klaar voor elkaar.

Onder het genot van een hapje en drankje, geserveerd door de foodtruck van PPMangerie uit de Wijk, werd laatstgenoemde en vooral de gehele verbouwing gevierd in een erg leuke en ontspannen sfeer tijdens de heropeningsavond.

Meer informatie:
Dekker Slapen
www.beddenspecialist.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven