Parade Collectie door Viola Heyn-Johnsen en Jonas Trampedach

De Parade tafellampenserie, ontworpen door de Deense echtpaar-ontwerpers Viola Heyn-Johnsen en Jonas Trampedach, werd geïnspireerd door de wens om een sfeervolle lichtbron te creëren met een sculpturale kwaliteit.

De glazen geometrische vorm is gemaakt in zorgvuldig geselecteerde maten en kleuren, ontworpen om elkaar aan te vullen in hoogte, toon en temperatuur en zo een samenhangend effect te creëren. Parade combineert functionaliteit met esthetiek en creëert zo een unieke en sfeervolle lamp, die zowel aan als uit kan staan, als een op zichzelf staande lamp of als een groep van lichtsculpturen."Als je Parade uitzet, zie je vaak een reflectie van licht op de bovenkant van de lamp. Dit helpt om de geometrie van de Parade tafellamp te benadrukken", legt Heyn-Johnsen uit.

Er zijn drie maten en kleuren van de Parade Lamp Collection. Deze kleuren zijn: Shell White, Blush Pink en Moss Green, werden gekozen met aandacht voor hoe ze eruit zouden zien als het licht aan en uit is, wat bijdraagt aan het sculpturale element van de collectie.

Het echtpaar merkt op: 'We hopen dat de lampen op een veelzijdige manier gebruikt zullen worden zoals ze bedoeld zijn; als een verzameling lichtgevende sculpturen op de plank, als een op zichzelf staand nachtlampje, of gerangschikt met andere favoriete objecten. Parade Lamp Collection is je eigen persoonlijke stilleven.'

Meer informatie:
HAY
www.hay.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven