Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Licht gaat na 85 jaar permanent uit bij verlichtingsbedrijf

Gisteren, donderdag 16 juni is het doek gevallen voor een verlichtingsbedrijf uit Culemborg. De onderneming produceerde al sinds 1937 verlichting. Echter komt hier nu een einde aan. De rechtbank in Gelderland heeft Van Doorn Verlichting B.V. officieel failliet verklaard. Als curator is aangesteld T. van der Meeren.De eerste jaren na oprichting produceerde Van Doorn voornamelijk decoratieve armaturen, kroonluchters, schemerlampen en bureauverlichting die werden gebruikt in woningen en kantoren.

Na een fikse groei betrok het familiebedrijf Van Doorn in 1955 een, toen hypermodern, pand met oog voor het welzijn van de mensen, grote ramen van vloer tot dak zorgden voor een helder werkklimaat.
In dit pand werd geleidelijk aan de omslag gemaakt van decoratieve interieurverlichting met gloeilampen naar verlichting met TL en lampen voor utiliteit projecten.

Hier ontwikkelde het bedrijf zich tot het moderne Van Doorn van nu. En opnieuw kreeg de nieuwe huisvesting van 2009 een impuls. "De flexibiliteit van het machinepark, het vakmanschap van onze mensen samen met de creatieve praktisch gerichte innovatiekracht, maken dat we in tal van projecten meespelen", valt te lezen op de website. Echter bleek dit niet genoeg te zijn en worden de deuren van het bedrijf gesloten.

Meer informatie:
Van Doorn BV
Bellweg 10
4104 BJ Culemborg
www.vdc.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven