Wereldwijde nominaties voor De Comafin Groep

Search marketing richt zich op het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt bij zoekmachines. Bijzondere prestaties in de search marketing industrie over de hele wereld worden erkend, gevierd en bekroond met de Global Search Awards. Hierbij zijn innovatie en originaliteit essentieel om het verschil te maken in de digitale wereld. Dat schrijft De Comafin Groep in een persbericht.

De nominatie en de case
De Comafin Groep B.V. is met winkelformules Thuisin en Aanhuis genomineerd in twee categorieën; Beste gebruik van zoeken – Retail / E-commerce (PPC): Large & Meest innovatieve campagne (PPC): Large.

De ingezonden cases betreffen beiden een methodiek waarbij 20% effectievere budgettenbesteding behaald is met een omzetverhoging van 35%, dankzij budgetscript en campagnetransformatie. Met ander woorden; voor minder geld een waardevollere klant in de winkel. Andere genomineerden zijn onder meer Omoda, Aldi en Ikea. Op 21 juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Comafin Groep uitgelegd
De Comafin Groep B.V. is een toonaangevende en snel groeiend formulehuis in de woninginrichting branche in Nederland. De franchiseorganisatie heeft vier verschillende winkelformules, allemaal een eigen gezicht met bijbehorende kenmerken, verspreid met ruim 160 winkels over het hele land. Dit zijn Thuisin, Woninginrichting-Aanhuis.nl, de Woonspecialist en Onlineverf.nl. Deze formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie. Wat ze gemeen hebben is de volledige ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit het hoofdkantoor in Goor met ruim 30 medewerkers.

Meer informatie:
Comafin Groep B.V.
info@comafin.nl 
www.comafin.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven