Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TICA Trends & Trade verwelkomt nieuwe merken

Het online assortiment van Tica is weer uitgebreid met een paar merken. Bij deze nieuwe merken vind je unieke wanddecoraties, heerlijke items voor in de tuin of op het terras. Het gaat om de merken LW Collection en Huisje 18.


Greep uit de collectie van LW Collection.

LW Collection: Het team van LW Collection heeft veel passie voor interieurinrichting. ''Wij vinden dat iedereen in een huis moet wonen waar ze van houden. Het merk LW Collection is opgericht uit passie voor woonaccessoires. LW Collection is dagelijks bezig om unieke en moderne producten te ontwerpen. Zo biedt LW Collection onder andere unieke exclusieve wandklokken aan.''

Huisje 18 vindt Lifestyleproducten van duurzaam design belangrijk. Een lifestyle die past in deze tijd. ''We houden van producten met een duurzaam karakter. Wij letten goed op hoe de producten die wij verkopen gefabriceerd zijn. Daarin hebben wij een eigen lijn in Tuinposters, outdoor sierkussens en muurcirkels. Ons doel is om het het seizoen mee te gaan, daar passen wij de teksten en afbeelding op aan van onze producten.''

TICA Trends & Trade is hét b2b inkoopplatform voor professionals in de home-, gift-, garden- en fashionbranche met vestigingen in Aalsmeer en Venlo.

Meer informatie;
TICA Trends & Trade
www.tica.nl 

Publicatiedatum: