Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Twee nieuwe collecties geintroduceerd

Intercodam bundelde krachten met Spaanse merk op Design District

Tijdens Design District presenteerde Intercodam Amsterdam haar nieuwste collecties Bisel en Vonn by LivingCeramics. Het innovatieve handelshuis bundelde haar krachten met het Spaanse vooruitstrevende merk Living Ceramics. 



BISEL
Bisel door Victor Carrasco. Als uitgangspunt: een formaat en twee verschillende oppervlakken die u zullen helpen verder te denken, ideeën vorm te geven en vernieuwende composities te maken.

Combineer de vlakke stukken met de stukken met een schuine kant aan één kant en creëer unieke oppervlakken.

VONN
De Vonn collectie is de ultieme uitdrukking van veelzijdigheid. De brede waaier aan diktes en afwerkingen maakt van deze serie een integrale oplossing voor elk project.

Vonn heeft formaten variërend van mozaïek tot het grotere formaat van 120x270 cm, en is verkrijgbaar in diktes van 6 mm, 9 mm en 20 mm. Het zal ook worden vervaardigd in Ductile®, Livingceramics' nieuwe keramische materiaal voor grote formaten, speciaal ontworpen voor gevelbekleding, dat lichter en gemakkelijker te installeren is dan gewoon keramiek.

Bovendien is Vonn verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen: Gezoet, Naturel en Bush Hammered AntiSlip.

De complete keramische oplossing.

Over Intercodam
Intercodam is sinds 1919 een innovatief handelshuis voor bouwproducten. De mooiste collecties tegels, sanitair & keukens zijn te bewonderen in onze 3 vestigingen. Intercodam is altijd op zoek naar nieuwe producten om onze klanten mee te inspireren. 

Meer informatie:
Intercodam 
www.intercodam.com

Publicatiedatum: