Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Wees welkom op het BNS Crisp partnerevent'

BNS Crisp luidt de zomer in met een inspirerende, informatieve ochtend en lunch voor haar partnerbedrijven en deelt haar plannen voor het najaar van 2022. Nog geen partner? Kom kennismaken, kruisbestuiven en netwerken op maandag 4 juli in het ETC Design Center Europe in Culemborg en ontdek de mogelijkheden van het enige platform met ruim 350 aangesloten interieurprofessionals en een landelijke dekking. Plus op dit moment reeds 75 aangesloten partnerbedrijven waar BNS Crisp leden mee kunnen samenwerken. Stuk voor stuk klinkende namen uit de interieurbranche. BNS Crisp kent verschillende partnerschappen om kleine en grote bedrijven de mogelijkheid te bieden deel uit te maken van haar interieurcommunity.

Wat heeft BNS Crisp als brancheorganisatie voor haar partners in petto?
Carin Frijters, voorzitter van BNS Crisp, geeft een interessante talk over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en wat dat betekent voor de branche en de interieurprofessional. Er liggen echt volop kansen en uitdagingen. En die gaat BNS Crisp graag met haar partners en natuurlijk haar leden aan.

Op het programma staat verder een korte terugblik op de geslaagde lancering van het consumentenmagazine Stylist!. Deze vond plaats tijdens de eerste editie van ‘Festival Interieur’ op 8 en 9 april 2022 bij De Groene Afslag in Laren.

Diverse partnerbedrijven zoals Cosentino in Amsterdam, Nidum in Grave, Berden in Venlo en Atheneum boekhandel in Amsterdam zijn al verkooppunt van het magazine Stylist! Via de BNS Crisp website is het magazine natuurlijk al te bestellen.

Een partnerschap met een interieurplatform. Welke mogelijkheden zijn er zoal?
BNS Crisp werkt met diverse soorten partnerschappen: goud, zilver en brons. Samenwerken draait immers om maatwerk. Heb je vragen, ideeën of suggesties kom dan tijdens dit event met ons in contact. In de praktijk ontstaan mooie samenwerkingen met de BNS Crisp interieurprofessionals, een win win. Onderstaande partners gingen je voor en mochten wij in het eerste halfjaar van 2022 als nieuwe partnerbedrijven verwelkomen:

Leolux, Lundia, Spits Wallcoverings, Nidum house of inspiration, ConCoen, De Machinekamer, NEL, Onze Showroom, Best for Interiors, Prodinter, Hello Chair, Reliving, Cantor Circulair, BeCe.

Over BNS Crisp
BNS Crisp is dé brancheorganisatie voor de Nederlandse stylist in de domeinen; interieurstyling particulier en zakelijk, vastgoedstyling, groenstyling en start-up. BNS Crisp is er speciaal voor stylisten die professioneel met hun vak omgaan, die styling zien als een erkend beroep. Die bij willen blijven als het gaat om vakkennis en daarom trainingen en workshops volgen, lezingen bijwonen om die kennis te vergroten en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. BNS Crisp zorgt voor inspiratie, informatie, interessante bijeenkomsten en een uitgebreid netwerk van en voor ruim 350 interieurprofessionals.

Geïnteresseerd om nader kennis te maken?

Schuif aan op 4 juli in Culemborg en meld je direct aan: stuur vóór 24 juni een mail naar Daphne Wieman of Femke Baten via blauwegids@bnscrisp.nl
www.bnscrisp.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven