Siemens Huishoudapparaten onthult brand re-shape

Siemens Huishoudapparaten kondigt een vernieuwde merkaanpak aan. Het merk gaat zich richten op een betekenisvolle vooruitgang, waarbij relevante maatschappelijke onderwerpen die vandaag de dag spelen worden aangepakt. Dat doet het merk door producten te voorzien van intelligente technologie die zich focussen op connectiviteit, welzijn en het verminderen van een ecologische voetafdruk. Met bijvoorbeeld de introductie van de iQ700 ovenserie.Siemens Huishoudapparaten heeft zijn merkpositionering en -ontwerp aangescherpt als antwoord op een nieuwe perceptie van 'vooruitgang’ van de consument, die naar voren komt uit recent onderzoek van Siemens, uitgevoerd in zeven landen.  Voor tweederde van de consumenten draait vooruitgang om een goede balans tussen persoonlijke en maatschappelijke doelen en werken aan een duurzamere toekomst. Zo vindt meer dan 70 procent het belangrijk dat mensen bewuster gaan leven door overconsumptie en verspilling tegen te gaan om zo de klimaatcrisis te verminderen. Een grote meerderheid brengt dit thuis al in de praktijk en is bewust bezig met onderwerpen als overconsumptie, gezondheid en relaties.

Voortouw duurzamere toekomst
Het huis heeft aan betekenis gewonnen ook door een steeds veranderende wereld die elke dag voor nieuwe uitdagingen zorgt. Consumenten worden geconfronteerd met complexe spanningsvelden: jongleren met alledaagse taken, gemak zoeken en persoonlijke ambities nastreven, terwijl ze streven naar een evenwichtiger en duurzamer leven. Voor Siemens Huishoudapparaten zijn een betere levensstijl thuis en een bewuste benadering van welzijn, zinvolle relaties en onze planeet complementair aan elkaar. Dit uit zich ook in de nieuwe merkpositionering, waarbij het merk zich wijdt aan een betekenisvolle vooruitgang. Dat doet Siemens Huishoudapparatuur door producten te voorzien van intelligente technologie die zich focussen op connectiviteit, welzijn en het verminderen van een ecologische voetafdruk.

Intelligente keuken
De technologie is terug te vinden in de features van de intelligente keuken. Zo bieden de Home Connect app of partner apps zoals foodfittery en Kitchen Stories inspiratie voor de consument. ZIj kunnen eenvoudig recepten selecteren en de instellingen direct overzetten naar de nieuwe iQ700 oven. Een ander hoogtepunt is het spraakgestuurde koelkast, die de deur moeiteloos opent via openAssist, en een via spraakopdracht of een zachte druk de koelkastdeur opent. En na een lichte druk gaat de deur weer stil en automatisch dicht. Bovendien biedt het een optimale temperatuurregeling, wat resulteert in ideale bewaarcondities die voedsel veel langer vers houden. Voedselbereiding en koken worden gedekt door intelligente kookplaten en afzuigkappen, evenals de nieuwe iQ700 ovenreeks.

De oven bevat veel handige functies. Naast slimme bak- en braadsensoren en een snel, gezond en duurzaam stoomprogramma, is de ingebouwde camera van de oven een gamechanger. In plaats van bij de oven te wachten, kunnen gebruikers het gewenste bruiningsniveau voor hun gerecht vooraf instellen en de iQ700-oven doet zijn werk. Met behulp van kunstmatige intelligentie laat de oven gebruikers per app weten wanneer het gerecht klaar is en schakelt het automatisch uit. Om elke maaltijd af te maken, kunnen consumenten hun gepersonaliseerde koffie zetten met het assortiment volautomatische espressomachines. De slimme sensoren van het iAroma-systeem zorgen voor een heerlijk kopje koffie. Opruimen wordt gedaan door zeer energiezuinige klasse A vaatwassers. Siemens Huishoudapparaten biedt een reeks AI-verbeterde vaatwassers met intelligente programma's die reageren op feedback van consumenten en de instellingen van de volgende programma's aanpassen.Meer informatie:
Siemens
www.siemens-home.bsh-group.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven