Spring/Summer-collectie 2023 van Hogewoning: kleurrijke producten in mediterrane sferen

Nu de zon weer feller gaat schijnen en de temperatuur weer langzaam oploopt, voel je weer de behoefte om een frisse wind door je huis en tuin te laten waaien en het voorjaars- en zomergevoel naar binnen te halen. Zachte pasteltinten, vrolijke kleuren en natuurlijke materialen brengen dat zomerse gevoel tot leven in het interieur. Haal de natuur in huis en alles wat ze in zijn puurheid te bieden heeft. Deze oproep doet Hogewoning aan haar klanten om deze kennis te laten maken met de nieuwe Spring/Summer collectie 2023!

''Vol vreugde laten wij u kennismaken met de drie sprekende collecties binnen ons lifestylemerk House of Nature en natuurlijk onze frisse Hogewoning Seasonal- en Essentials-collectie.''

De Spring/Summer collectie 2023 van Hogewoning bestaat uit een compleet aanbod om van een huis een sfeervol thuis te maken. Woonaccessoires en kleinmeubelen die het huis een stijlvolle update geven volgens de laatste trends. ''Wij hebben een brede selectie kunstbloemen om in de mooiste vazen tentoon te stellen en zo altijd een mooi boeket in huis te hebben. Ook hebben wij dit seizoen weer een toonaangevende collectie met alle Essentials voor bloemisten en tuincentra. Deze bestaat uit kwalitatief goede basisproducten, zoals natuurlijke potten, kransen en decoratie voor bloemstukken, voor een concurrerende prijs.''

Met de drie inspirerende stijlthema’s is er volgens de groothandel voor iedere smaak een mooie selectie om het huis klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

TERRE SOLEIL brengt letterlijk het zonnetje in huis. De warme roze aardetinten, het verfrissende okergeel en palmen brengen je meteen in mediterrane sferen. De ronde vormen en zachte materialen maken dit thema een oase van rust.

SPRING GARDEN is geïnspireerd door een veld vol bloemen in fleurige pasteltinten. Pluk de dag met bijzondere vazen in vrolijke kleuren en een ruime selectie aan de mooiste kunstbloemen.

NATURE COMFORT is een zachte basis met een azuurblauw accent. De mangohouten serveerplanken, schalen en andere basics zijn echte essentials voor in ieder interieur. Bijzondere structuren en texturen zorgen ervoor dat de zachte beige tinten allesbehalve saai zijn. Wanneer het zonnetje schijnt, komen de mooiste schaduwen tevoorschijn.

De nieuwste brochure bevat slechts een selectie van de prachtige producten die onze Spring/Summer collectie 2023 te bieden heeft. We hopen u snel te zien in onze showroom – u kunt een afspraak maken met een van onze salesmanagers. Mocht u verhinderd zijn om langs te komen in onze  showroom, dan komt onze salesmanager graag naar u toe, of kunt u onze webshop bezoeken.

Meer informatie:
Hogewoning
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg 
info@hogewoning.com 
www.hogewoning.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven