Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Twee nieuwe dessins van Vescom

Vinyl wandbekleding geinspireerd op textiel

Granby en Rebun verleggen de design- en esthetische mogelijkheden
van vinyl wandbekleding. Vescoms designteam heeft haar diepgaande
kennis van geweven textiel ingezet om met behulp van reliëfdruk de
zachtheid van textiel te combineren met de voordelen van vinyl wandbekleding.


Wandbekleding. Dessins Granby & Rebun.

De twee nieuwe dessins hebben een linnen look: Granby is gebaseerd op het klassieke visgraatpatroon, terwijl Rebun een egaal patroon van textielweefsels heeft. Twee verschillende maar verwante producten die afzonderlijk of in combinatie kunnen worden gebruikt. Dankzij hun handgemaakte textuur worden commerciële ruimtes met
veel bezoekers, die duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen vereisen, voorzien van huiselijk comfort.

Granby: geïnspireerd op visgraat
Granby vinyl wandbekleding (9 kleuren) is een moderne interpretatie van het klassieke visgraatmotief voor hedendaagse commerciële projectinterieurs. Op basis van hun expertise op het gebied van geweven textiel heeft het designteam van Vescom de subtiele, gestructureerde streep van Granby ontworpen met respect voor het
oorspronkelijke materiaal. Door te werken met reliëf is de look en feel van stof vertaald naar een uiterst slijtvaste, reinigbare vinyl wandbekleding.


Wandbekleding - dessin Rebun.

Rebun: de uitstraling van natuurlijk linnen
Vescoms designteam heeft haar diepgaande kennis van geweven textiel ingezet om hoogwaardige vinyl wandbekleding de rijke textuur en driedimensionaliteit van natuurlijk linnen te geven. Door zijn grofmazige structuur lijkt Rebun (23 kleuren) op grof geweven linnen, waardoor het een uitgesproken handgemaakte uitstraling heeft.

Omdat de 9 kleuren van Granby ook terug te vinden zijn in de grotere kleurenserie van Rebun, kunnen de twee verschillende dessins op een natuurlijke manier worden gecombineerd in één interieurontwerp.

Dankzij hun handgemaakte linnen look en organisch geïnspireerde kleuren zijn Granby en Rebun uitermate geschikt voor zowel hedendaagse als klassieke interieurs. In combinatie met andere duurzame interieurmaterialen weerspiegelen zij de verschuiving
van commercieel ogende projectruimtes naar mensgerichte, huiselijke omgevingen in hotels, restaurants, werkruimtes en winkelomgevingen. Granby en Rebun zijn ook ideaal om luxe en comfort toe te voegen aan hedendaagse hoogwaardige woonprojecten.

Meer informatie:
Vescom
www.vescom.nl 

Publicatiedatum: