Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

JUNG zorgt voor kleurspektakel in een ontwerp van Dries Otten

Interieurarchitect Dries Otten gooit wel vaker ergens een kleurbom naar binnen, waarna telkens een knal van een kleurenpalet ontstaat. Hij slaagt er keer op keer in een symbiose te creëren die eenvoud en huiselijkheid uitstraalt door een gewiekste combinatie van vormen, materialen en kleuren. Voor zijn no-nonsense aanpak zit ook JUNG op de eerste rij. In zijn laatste ontwerp staat JUNG mee op het podium van een opnieuw gedurfd kleurencontrast met LS 990 Les Couleurs® Le Corbusier in Terre Sienne Brique.MILI: JUNG speelt mee in het kleurenspel
Wie gedurfd kleurcontrast en interieurarchitectuur in een zin gebruikt, ambieert wellicht interieurarchitect Dries Otten. Hij gaat telkens op zoek naar merken die aligneren met zijn bonte uitspattingen en daarbij matcht schakelspecialist JUNG als de beste. In project MILI - een badkamer van een particuliere woning in Antwerpen, België - verenigt de meester der kleuren baksteen terracotta met hemels- en donkerblauw en knalgeel. Geblend in het ontwerp is de LS 990 van JUNG in Les Couleurs® Le Corbusier in Terre Sienne Brique. Niet alleen qua kleur, maar ook qua ontwerp wordt het uitgesproken, maar eenvoudige kleur- en materiaalgebruik gesterkt door het schakelmateriaal van JUNG.

Doorwinterd voor de toekomst
Les Couleurs® Le Corbusier is veruit het meest briljante kleurensysteem dat de architectuurwereld ooit gekend heeft. Een doorwinterd, tijdloos kleurensysteem als dat van Le Corbusier – een van de meest invloedrijke architecten van de 20e eeuw – kleurt letterlijk tot op vandaag het interieurlandschap. Met 63 kleuren die met elke andere kleur uit het systeem te combineren zijn en de bijzondere kleurdiepte, inspireert het palet gisteren, nu en morgen. Die kleurendiepte legt JUNG in haar LS 990 schakelmateriaal door het met de hand te schilderen in een speciaal proces om het matte oppervlak te verkrijgen. In 2014 werd JUNG in de categorie ‘Product’ als ‘Best of Best’ met de hoogste waardering van de Iconic Award 2014 onderscheiden.

Meer informatie:
JUNG
www.jung-group.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven