Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

''Jury bestond dit jaar uit honderdtweeëndertig designexperts''

berbel ontvangt opnieuw onderscheiding voor nieuwe inductiekookplaat

berbel, de specialist in kookafzuigingen, ontvangt opnieuw een onderscheiding voor de nieuw geïntroduceerde Downline Infinity inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging: de iF DESIGN AWARD 2022. De jury bestond dit jaar uit honderdtweeëndertig designexperts van topklasse uit meer dan 20 landen. Hun taak: de ingediende producten met de grootste innovatiekracht beoordelen en onderscheiden.

De berbel inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en intuïtieve draaiknopbediening - de Downline Infinity - werd in de categorie keukenapparatuur onderscheiden. Een onderscheiding voor goed design en de beste kwaliteit.
 
"We zijn een nieuwe uitdaging in de internationale designwereld aangegaan en wisten de internationale designexperts te overtuigen. Uiteindelijk hebben we naast de Red Dot Product Design Award: Best of the Best, de ICONIC AWARD: best of best en de Kitchen Innovation Award: Best of the Best, nu ook deze gerenommeerde designonderscheiding gewonnen. Dit is fantastisch en geeft aan dat berbel een sterk innovatief merk is met krachtig design,” aldus Annette Frommeyer, hoofd marketing bij berbel.

Meer informatie:
berbel
www.berbel-afzuigkappen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven