Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit is de winnaar van de ELLE Decoration International Design Award '22

Elle Decoration geeft elk jaar enkele awards weg voor de ELLE Decoration International Design Awards (EDIDA). Elk jaar weer een spannend moment voor tal van ontwerpers die mee hebben gedaan om deze mooie erkenning te winnen. 

''De kandidaten - in verschillende categorieën van meubels tot aan badkamers - worden vooraf geselecteerd door de hoofdredacteuren van ELLE Decoration wereldwijd. Na een shortlist te hebben gemaakt, wordt er gezamenlijk gestemd. De uitkomst daarvan wordt bekendgemaakt tijdens de designbeurs Salone del Mobile in Milaan,'' meldt het blad op haar website.

De EDIDA's bestaan in totaal uit 15 categorieën: designer of the year, young design talent, interior designer of the year, bathroom, bedding, fabrics, floor covering, furniture, kitchen, lighting, seating, wall covering, tableware, outdoor en de sustainable achievement award.

Dit jaar mag Laura Gonzalez de titel van interior designer of the year op haar naam schrijven. Ze is een Franse (interieur) architect met Spaanse roots. Volgens de jury, die bestaat uit 25 hoofdredacteuren, gebruikt de ontwerpster in haar ontwerpen tal van kleur, licht, materialen en historische periodes om de aandacht in haar creaties te bevestigen. 

Lees hier meer over de awards.

Publicatiedatum: