September editie Maison & Objet werpt licht op verfijning 'Ontwerper van het jaar'

Terwijl we allemaal weer volop genieten van onze pas verworven vrijheid, lijkt de komst van de Metaverse de weg vrij te maken voor de Digitale Revolutie 3.0. Gezien als het nieuwe Eldorado en een waar utopia, zorgt het voor heel wat opschudding bij ontwerpers, ondernemers en merken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op het veroveren van nieuwe markten die nog zalig vrij zijn van regels, grenzen en beperkingen.

Maar hoe wordt dat weerspiegeld in de zeer reële wereld van design? Het antwoord is pixelachtige en kauwgomachtige esthetiek, futuristische cocons en iriserende tinten, die allemaal duiden op een verlangen van ontwerpers en merken om te experimenteren, te dromen en plezier te maken. Bij Maison&Objet is de opwinding voelbaar sinds het thema van september werd aangekondigd: Meta Sensible. Zintuiglijke ervaringen maken integraal deel uit van het DNA van de beurs, en het zou inderdaad onmogelijk zijn om ze niet te associëren met deze openlijk ludieke, verkennende wereld.

De editie van september 2022 zal een licht werpen op de erudiete verfijning van ontwerpster en binnenhuisarchitecte Cristina Celestino. Zij zal de deuren van haar "Exotisch Paleis" openen tijdens de duur van de beurs. De showsector Cook & Share zal de zintuigen van de bezoekers prikkelen en een centrale plaats innemen in ons programma, met de elegante fantasie van Waww la Table en evenementen onder leiding van chef-koks in samenwerking met Gault&Millau. Wat nog meer? Onze Rising Talent Awards zullen een licht werpen op het "andere" land van design, Nederland, terwijl lichtinstallaties de bezoekersroutes zullen accentueren en Future On Stage, de springplank voorbehouden voor opkomende merken, zijn winnaars zal onthullen.

Cristina Celestino: Ontwerper van het Jaar
Na de eclectische architectuur van Franklin Azzi zal de editie van september 2022 het licht laten schijnen op de erudiete verfijning van ontwerpster en interieurontwerpster Cristina Celestino.

"Meta-Sensible"
De beurs van september 2022 zal een designwereld laten zien die een nieuwe richting uitgaat, met veel kleur en zin voor betekenis. Het is tijd om de schijnwerpers te richten op fantasmagorische ruimtes, bubble-gum esthetiek en iriserende materialen!

Kijk naar mijn stal
Onze exposanten hebben zoveel talent!
Wilt u meer te weten komen? Bekijk de stands van enkele van de innovatieve merken die exposeerden op de Maison&Objet March 2022 editie en krijg al hun inzichten.

Meer informatie:
www.maison-objet.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven